Health Insurance fakturering krav

02/16/2013 by admin

Health Insurance fakturering krav

Health insurance fakturering krav giver retningslinjer for information for at kunne behandle et krav med et forsikringsselskab. Reglerne dækker også føderale love om patienternes privatliv og fortrolighed og hvad procedurer medicinsk personale skal følge for at forhindre denne information fra bliver skadet under fakturering processen.

Nationale udbyder id nummer

Fra 2007 skal praktiserende læger, som bill sygeforsikringsselskaber fremvise et registreringsnummer nationale udbyder id (NPI) sammen med hvert enkelt krav. Dette giver mulighed for forsikringsselskaberne at opretholde en standard for lægen og kræve identifikation, der fremskynder verifikationsprocessen. Det beskytter også sikkerhed af elektronisk overførte oplysninger sikrer, at ingen Afskærende transmission vil kunne dechifrere patienten, forsikring eller læge oplysninger.

Privatliv restriktioner

HIPAA forordninger begrænse oplysningerne om forsikringsselskaber kan se med hensyn til medicinsk fakturering. Forsikringsselskaber kan kun se patientjournaler for at tage beslutninger angående overdækket pleje og grænserne for en bestemt person forsikringspolice. I 2007, alle forsikringskrav, uanset HIPAA status skal indgives på formularer produceret af Health Care finansiering Administration og lægens NPI nummeret skal anbringes på dokumentet for alle henvisninger.

Forsikringsbevis

På tidspunktet for dit besøg i den hospitalet eller læge kontor, du er forpligtet til at fremlægge dokumentation for forsikring til medicinsk personale. Forsikringskort i en form og en stat udstedt billed-ID har generelt være tilstrækkeligt. Dit sygesikringskort skal have din politik nummer vises på det. Dette tal vil være nødvendige for din påstand om at blive behandlet korrekt. Før returnere dit kort til dig, er medicinsk personale forpligtet til at gøre en fotokopi af det for fakturering og arkivering formål.

Selvrisikoen og co-betaler

Du er forpligtet til at betale alle co-betaler og selvrisikoen eventuelt findes på tidspunktet for din lægebehandling i overensstemmelse med læge fakturering politikker. Din særlig Co løn eller selvrisiko kan bestemmes ved at kontakte dit forsikringsselskab og kan endda blive vist på sundhedskortet. Virksomheden sygesikring er derefter forpligtet til at give dig en forklaring af fordele beskriver hvor meget virksomheden har udbetalt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com