Sociale årsager til Stress

05/14/2010 by admin

Sociale årsager til Stress

Stress tager en fysiske og følelsesmæssige vejafgift på din krop, selv når årsagen til det er relateret til dit sociale miljø. Mange sociale elementer bidrage til en persons grad af stress. Men hver person har sin egen unikke måde at håndtere det. Hvad er stressende for én person kan ikke nødvendigvis være stressende for en anden. Uanset hvad, kan sociale belastninger blive usundt, hvis ikke forvaltes ordentligt.

Forholdet Stress

Relationer er stressende. Uanset om du er gift, har engageret, dating, venner eller forsøger at få som søskende, relationer en måde at bidrage til dit stressniveau. Når relationer går godt, folk har tendens til at ikke opleve så meget stress som når der opstår problemer i parforholdet. Konflikter, selv de mindre dem, kan pludselig forårsage nogen til at gå fra føler fint at føle forværret. Når dette sker, er det vigtigt at lokalisere stressor eller udløser således at problemet kan blive løst, og stress kan afhjælpes.

Ferie

Ferie skabe pres for mennesker, og det sociale pres kan hurtigt manifestere ind i stress. Pres for at skulle bruge penge, købe præsenterer, wrap gaver, deltager middage og fester, og mail-pakker kan være overvældende for nogle. Alligevel, mange mennesker erkender, at disse sociale forpligtelser skal opfyldes, så de oplever stress, mens de forsøger at styre alt.

Gruppepres

Gruppepres er en social stressor almindeligt opleves af børn, teenagere og unge voksne. Mange børn er mobbet i der opfylder gruppepres, mens andre oplever gruppepres på en mere indre plan. Nogle eksempler på gruppepres, der forårsager stress omfatter presset fra montering med andre børn, leder og klæde en bestemt måde, at få gode karakterer, deltager i de aktiviteter, "cool", ved hjælp af medicin eller drikke og imponere andre. Gruppepres, der forårsager uhåndterlige stress har evnen til at blive farlig, som det kan fremkalde depression og--i svære tilfælde--selvmordstanker eller morderiske selvmordstanker.

Jobsucces

Mange folk stræbe efter jobsucces og forårsage sig unødig mængder af stress i processen. At være en succes er et ønske om, at mange mennesker har, fordi det får dem til at føle sig godt og ser godt ud til andre. I lighed med jobsucces omfatte sådanne ting som kampagner, højtstående faglige titler og indtaste en bestemt indkomstgruppe. For nogle er jobsucces en form for konkurrence blandt andre. Mange mennesker tænder i arbejdsnarkomaner, lader sig meget lidt tid til at tage pauser og nyde livet, fordi de er så stærkt fokuseret på fremtidige udfald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com