Sådan Cure bukkede ben

05/13/2010 by admin

Den medicinske betegnelse for bukkede ben er genu varum. Genu betyder "knæ" og varus eller varum betyder "vinkler i." Fysiologisk bukkende er en del af den normale udvikling. Patologiske bukkende betyder det er på grund af en sygdom, og det ikke en del af den normale udvikling. Fysiologisk bukkende vil korrigere sig selv i gang, mens patologiske bukkende vil blive værre i år hvis de ikke behandles.

Instruktioner

Adressering bøjede ben og rette dem

• Fastslå årsagen til bukkende. Genkende at bukkende kan starte fra den øverste skinnebenet i nærheden af knæet, i knæleddet selv, fra den nederste del af lårbenet nær knæet eller fra en kombination af disse faktorer. Sygdomme, der ændrer knoglevækst og resultere i patologisk bukkende omfatter Blounts sygdom og rakitis, som er en knogle sygdom, der indebærer metabolismen af vitamin D.

• Besøg en metabolisk specialist samt en ortopædisk læge hvis du lider af en D-vitaminmangel, der har forårsaget rakitis. Hvis rakitis ikke reagerer på medicin, kirurgi kan være nødvendig.

• Behandle Blounts sygdom tidligt. Behandling med en bandage kan løse problemet, hvis det opdages tidligt. Afstivet tidligt forhindrer yderligere skade for den indre vækst, der er resultatet af den kantede mekanisk kompression forårsaget af den bukkede ben. Behandling af Blounts sygdom før alder 3, eller barnet vil sandsynligvis kræve operation af tibia at rette den nedre ende.

• Overveje at blive udstyret til Ilizarov Veklich ekstern enhed. Enheden kan variere, afhængigt af om det er brugt til bukkede ben, limb forlængelse, traume-healing eller knock-knees. Det har ikke pins, som forhindrer muligheden for knoglen infektion.

Tips & advarsler

  • Hvis et barn ikke er behandlet i er Blounts sygdom indtil han er en teenager, afstivet ikke effektive. Ældre børn kræver operation. Det er imidlertid muligt at bukkende skal gentages efter operationen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com