Førstehjælp behandling for sår

05/13/2010 by admin

Førstehjælp behandling for sår

Behandling af en hverdags sår med førstehjælp kunne forhindre fremtid eller yderligere infektion og mulige ardannelse i eksterne huden væv eller epidermis. Den indledende førstehjælp reaktion på et sår er at sikre, at blødningen er stoppet. Dette kan gøres ved at komprimere såret med en ren klud for op til fem minutter. Sikre, at dine hænder er renset for at forhindre yderligere smitte videre til det sårede område.

At sikre, at såret er rent

Hvis såret er svær eller / og der er et stort objekt i såret, så først og fremmest objektet bør kun fjernes af en læge. I mellemtiden, ringe 911 alarmcentralen for hjælp og rådgivning, mens anvende komprimering til området side af såret til at stoppe blødningen. Hvis såret er mindre, sikre, at såret indeholder ingen splinter og andet fremmede for kroppen.

Over hjertet

Opløftende den sårede område af kroppen over det faktiske niveau for hjertet, vil også hjælpe med at mindske eventuel yderligere blodtab og er hensigtsmæssigt at anvende under en førstehjælp procedure mod en alvorlig såret.

Personlig sikkerhed

Sikre eventuelle nedskæringer eller hudafskrabninger på dine egne hænder dækkes med et band-støtte eller medicinsk handskerne før muligt blod forurening fra at skade dig selv.

Dækker såret

Wrap det sårede område med en forbinding, der først dækker såret med en førstehjælp pad eller gaze. Ikke wrap bandage til stramt, sikrer ikke for at afskære omløb. Hvis såret bløder igennem forbinding, selv, rådgiver Saint John's-ambulancetjeneste indpakning en anden forbinding på toppen af den tidligere forbinding og ikke at fjerne den gamle forbinding fra såret.

Hvad bør holdes i en husstand førstehjælp boks.

Ud over alle vigtige familie medicin, førstehjælp kit i hjemmet er en vigtig små finansielle investering og omfatter bandager, band aids, steril gaze, antiseptisk vådservietter, saks, pincet, termometer og flere andre komponenter (Se ressourcer).

Andre medikamenter

Hvis din anvendelse førstehjælp til en alvorlig såret, mens vi venter på de akutmedicinske tjenester for at ankomme, finde ud af, hvis skadelidte har nogen allergier eller andre sygdomme, som om de tager andre lægemidler. Disse oplysninger bør overført til det medicinske team, under den 911 opkald eller ankomst alarmtjenester.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com