Naturlægemidler kur mod blå mærker

03/17/2010 by admin

Blå mærker opstår, når huden er ramt hårdt nok til at bryde blodkar under overfladen af huden. De brudte blodkar tillade nogle blod at lække ind i vævet omkring området forårsage misfarvning af huden. Naturlægemidler behandlinger kan muligvis fremskynde heling af disse smertefulde misfarvninger.

Kulsukker

Bruge kulsukker i en creme eller lotion anvendes direkte til blå mærker til at hjælpe heling. Kulsukker er tilgængelig som en tinktur, som du kan føje til dine foretrukne creme eller lotion. Grind blade og rødder af anlægget for at gøre en poultice for blå mærker samt. Brug 2 ounce af tørret kulsukker blade tilføjes en kop lotion eller olivenolie. Kulsukker indeholder allantoin, som er en hud helbredende ingrediens, der fremmer nye væv vækst og hastigheder healing på en bred vifte af hud hudafskrabninger og sår. Brug lotion så ofte som nødvendigt til at fremme heling af dine blå mærker. Denne behandling kan også hjælpe med en smertefuld blå mærker, der er følsomme at røre.

Arnica

Arnica kan findes i en urte eller naturlige fødevarer butik. Det kan hjælpe med blå mærker healing og til at lindre ømhed og smerter. Bruge en tinktur af arnica i koldt vand til behandling af blå mærker. Tilføj et par dråber af tinktur til en kop koldt vand og sættetid en ren klud i blandingen. Henvende sig direkte til blå mærker at hjælpe hastighed heling. Tilføje arnica-tinktur til din lotion eller creme til at anvende på dine blå mærker. Du kan også finde arnica tilgængelig som en te, som du også kan bruge til at behandle blå mærker. Sættetid en klud i te og anvende på dine blå mærker. Arnica kan også anføres som leopard's bane eller sneezewort.

Eksperiment

Eksperimentere med forskellige naturlægemidler blå mærker retsmidler. Persille og St. John's urt bruges også til at behandle blå mærker topisk. Tilsæt et par dråber af St. John's urt tinktur til en lotion og Påfør rigeligt til forslået område. Brug frisk persille blade knuses og anvendes direkte til blå mærker til hastighed heling. Fortsætte med at tilføje bladene til blå mærker, indtil det er helet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com