Lære at bruge kontaktlinser

03/14/2010 by admin

Lære at bruge kontaktlinser

Korrekt med dine kontaktlinser vil forhindre smerte og øje skader. Du kan også være sikker på at du får den bedste vision korrektion fra dine linser. Følg alle de retningslinjer, der er givet til dig om montering og bære dine kontaktlinser, baseret på den specifikke type af linser du har: hård eller blød. Typen af linser ordineret til dig afgør, hvor hurtigt dine øjne vænnet til at bære linser. Indsættelse af både hårde og bløde linser er den samme, men du vil sandsynligvis tilpasse sig hurtigere til bløde linser og være i stand til at fjerne dem lettere. Kun bære type linser ordineret af din øjenlæge. Afhængigt af dine øjne kan du lægen ordinere hårde linser i stedet for bløde. Hvis du oplever nogen smerter, sløret syn, skrattende øjne eller røde øjne for mere end to dage, skal du kontakte din læge.

Instruktioner

• Omhyggeligt vaske dine hænder. Skub den kontakt, som du ønsker at placere første ud af opbevaringstaske på din palm.

• Indstil kontaktlinse på spidsen af din midten eller pegefinger med bunden af kontaktlinse mod din finger.

• Spredt fra hinanden øjenlågene i øjet med den frie hånd.

• Vippe hovedet tilbage og kigge op.

• Sænk forsigtigt kontakt på dit øje. Så snart linsen afregner på øjet, fjerne begge hænder og luk øjnene.

• Rulle dine øjne bag dine lukkede låg til at flytte kontaktlinse i den korrekte position på dit øje.

• Åbne dine øjne og bruge et spejl til at kontrollere, at linsen sidder direkte over de farvede og sorte dele af øjet. Gentag proceduren med anden linsen.

• Skift dine linser så ofte som anbefalet af din læge.

Tage ud bløde linser ved at trække dine øjenlåg med den ene hånd og skubbe kontakten til hvidt i øjet med anden hånden. Knivspids kontakten, når det sidder over hvidt og løft det direkte fra øjet. Springe denne procedure, hvis du har hårde kontaktlinser og følg specifikke fjernelse instruktioner for dem nedenfor.

Bærerne af hårde, også kaldet stive gas-gennemtrængelige kontaktlinser skal fjerne disse mindre linser ved hjælp af en anden teknik. Vippe hovedet ned, og placere en hånd under øjet til at fange linsen, når det falder. Træk de nederste og øverste låg af øjet fra hinanden og mod øret og åbne dine øjne så bredt som muligt med anden hånden. Blink øjet og fange linsen, som det falder ud af øjet. (Se reference 1)

• Gemme dine linser i deres beskyttende tilfældet med kontakt løsning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com