Bivirkninger af Milrinone

02/24/2010 by admin

Milrinone er en receptpligtig medicin anvendes til behandling af svær og muligvis fatal hjertesvigt. Det er en midlertidig behandlingsmulighed. Milrinone er en vasodilator og funktioner ved at tillade de blodkar muskler til at slappe af, hvilket resulterer i dem at være i stand til at udvide. Dette resulterer i nedsat blodtryk og lettere flydende blod. Milrinone administreres via injektion. Der er nogle mulige bivirkninger af Milrinone.

Almindelige bivirkninger

Almindelige bivirkninger af Milrinone tendens til at stilne hurtigt. Men hvis du har nogen af disse almindelige bivirkninger og finde dem at være generende, fortælle din læge. Disse bivirkninger er rysten, blødning eller blå mærker meget let, og hovedpine.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger af Milrinone kan være meget skadeligt, så søge øjeblikkelig lægehjælp. Alvorlige bivirkninger omfatter ubehag af ben, bliver meget tørstige, forvirring, svaghed i musklerne, ujævn puls, tisser oftere og følelse meget halte.

Allergiske reaktioner

Nogle mennesker kan opleve allergiske reaktioner over for Milrinone. Alvorlige allergiske reaktioner er lidt usædvanlig; Hvis du har en, få akut medicinsk hjælp. Nogle tegn omfatter facial hævelse; opsvulmet tunge, hals eller læber; har en hård tid vejrtrækning; og bryder ud i bistader.

Forsigtighed

Milrinone passer ikke til alle. Hvis du har lidt et hjerteanfald for nylig, bør du ikke tage Milrinone. Også, Fortæl din læge om eventuelle medicinske tilstande, du har før du tager denne medicin, især hvis du har lavt kalium niveauer i blodet (hypokaliæmi) eller hjerte rytme lidelse.

Overdosis

Det er afgørende at søge akut lægehjælp, hvis du har taget mere end den passende mængde medicin. Nogle symptomer på Milrinone overdosering omfatter ekstreme svimmelhed og passerer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com