Krop rengøring metoder

04/27/2010 by admin

Krop rengøring metoder

Folk ren eller rense deres kroppe til at tabe sig, øge deres energi, eller endda til at overvinde forskellige lidelser som kronisk træthedssyndrom eller svær fødevareallergi. Ofte, anbefales kroppen udrensning, når folk har candidiasis, som er et overskud af candida albicans eller gær i fordøjelseskanalen og kolon, ifølge artiklen "Candida kost" på everydiet.org. Candidiasis forlader ofte kroppen udsat for parasitten invasioner, som også kan gøre en person føler sig træt og udmattet. Naturlige medicin praktiserende læger anbefaler flere store krop rengøringsmetoder.

Kost

Én måde at rense kroppen er gennem en ændring i kosten. Da candida albicans trives på sukker og gluten, et protein, der findes i hvede, rug og byg, kan du fjerne fødevarer, der indeholder sukker og gluten til at rense din krop. Denne metode indebærer at fjerne de mest almindelige fødevarer som brød, korn, pasta, kager og kiks. Heldigvis er der erstatninger for disse fødevarer såsom brune ris pasta og brød så du ikke behøver helt stoppe med at spise dine livretter. En ændring i kosten er ofte udgangspunktet for de fleste krop rengøring bestræbelser.

Saftpresning med grøntsager og frugter

Saftpresning indebærer blanding visse grøntsager og frugter, indtil de er i flydende form. Næringsstofferne i grøntsager og frugter kan være fordøjet lettere i flydende form. Både frugt og grøntsager indeholder fordøjelsesenzymer, der naturligt hjælper rense kroppen og fjerne overskydende candida albicans. Saftpresning frugter og grøntsager kan også hjælpe alkalize kroppen, som kan dræbe virus, parasitter og skadelige bakterier i kroppen. Fælles grøntsager anvendes i saftpresning omfatter spinat, grøn salat, kål, æbler, selleri og tomater.

Kolon rensning

Kolon renser kan også hjælpe med at fjerne parasitter og overskydende candida albicans i kroppen. Der er to hovedtyper af kolon rensning: kolon udrensning formler og Colon hydroterapi. Køb naturlægemidler formler på helsekost butikker; de indeholder ofte både urter og parasit-drab grøntsager som persille og hvidløg. De fleste kolon udrensning formler er designet til at vare omkring en måned.

Colon hydroterapi er processen med at bruge ozonated vand til at rense ud i tyktarmen. Det er bedst at have en licenseret kolon hydrotherapist administrere behandlingen, selv om nogle vil sætte dig op og tillade dig at gøre terapi i private. Colon hydroterapi kan være effektiv, men er også dyre. Hver behandling kan koste mellem $60 til $80.

Probiotika

Probiotika er naturlige bakterier, der hjælpe med at genopbygge de "venlige" bakterier i din fordøjelseskanalen. Disse venlige bakterier er ofte eroderet, når du har candidiasis og parasitter. Probiotika hjælpe med at bekæmpe gær, da de rense tyktarmen og fordøjelseskanalen. Køb probiotika på en helsekostforretning. Desuden, nogle fødevarer indeholder bakterier såsom yoghurt og kærnemælk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com