Donorkort oplysninger

04/19/2010 by admin

Donorkort oplysninger

Medmindre du planlægger at tage din fysiske krop med dig til efterlivet, hvorfor ikke donere sine dele, så de kan hjælpe en anden? Du kan støtte i opdagelsen af en ny medicinsk procedure, hjælpe blinde barn at se, forlænge levetiden af en mor, så hun kan se sine børn vokse eller tillade en atlet at opfylde sin livslange drøm. Du skal bruge et donorkort at opnå dette livreddende forfølgelsen.

Beskrivelse

Et donorkort er et dokument på størrelse med et visitkort, der siger, at du ønsker at donere specifikke organer og væv eller hele din krop. Du skal underskrive og dato det i overværelse af to vidner og medbringe en kopi med dig. Mange førerens licens ansøgninger og forlængelser indeholder dette kort, så du kan holde det med din licens. Under alle omstændigheder altid medbringe en kopi i din pung eller taske. Du kan hente dokumentet ved hjælp af link under ressourcer.

Meddelelser

Selv om du kan stole på politiet og medicinsk personale til at læse dette kort, hvis du lider en dødsulykke, kan de ikke få oplysninger i tide til din donation at være levedygtige. Således, Sørg for, at alle de vigtige mennesker i dit liv er informeret, herunder din betydelige andre, slægtninge, lukke venner, gejstlige og læge. Hvis din stat har en donor registreringsdatabasen, tilslutte sig det og sørg for at dine ønsker er inkluderet i alle testamenter eller forskud direktiver.

Religion

Rådfør dig med din lokale gejstlige at sikre, at din direktiver opfylder grundsætningerne af din religion. De fleste store religioner som katolicisme, jødedom og Islam fremme organdonation som en uselvisk moralsk handling, der redder liv. Men nogle religioner, som Shinto, forbyder denne praksis, eller, som kvækerne, har ikke en officiel holdning.

Grundlæggende

Enhver person uanset alder, selv med en medicinsk tilstand, kan donere selv delvist. Nødvendige dele omfatter organer, væv, stamceller og blod til at donere til enkeltpersoner, eller hele din krop kan blive doneret til medicinsk forskning. Afhængig af dine ønsker, kan din donation ske efter hjernen død eller hjertedød.

Transplantationer

Ifølge den officielle amerikanske regering hjemmeside, din donation skal matches til en egnet modtageren så hurtigt som muligt, da nogle organer såsom hjertet og lungerne kan overleve uden for kroppen kun i fire til seks timer. Transplantationer opstår normalt baseret på en persons position på en venteliste. F.eks. den gennemsnitlige ventetid for en hjerte er 230 dage, mens der i en lunge strækker sig til 1,068 dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com