Hvordan arbejder jeg med en BA psykologi grad i feltet sundhedspleje?

04/18/2013 by admin

Hvordan arbejder jeg med en BA psykologi grad i feltet sundhedspleje?

En entry-level job på sundhedsområdet med en BA i psykologi kan ikke betale meget mere end mindstelønnen, medmindre du har en god mængde erfaring, især i sagsstyring. For at få betalt mindst håndtere $16 pr. time en person skal have uddannelse og erfaring for at korrekt nogen med en sundheds-sag. Mental sundhedspleje er den mest sandsynlige område arbejde er tilgængelige for en person med et graduate psykologi grad og bolig børnepasning og adfærdsmæssige programmer ser for en person med en bachelorgrad i psykologi.

Instruktioner

• Find arbejde som en care giveren ved at søge online job søgewebsteder for personlige hjemmepleje støtte. Registrere med en pleje giver job vikarbureau, eller Indsend din ansøgning til organisationer, der leverer pleje at give støtte. Brug genoptage skrivefærdigheder til at vise nogen erfaring du har i pasningstilbud, eller ved at fremhæve områderne af undersøgelsen inden for din uddannelse, der lærer dig at yde pleje skal du forsøge at give.

• Jord et job som barn pleje arbejdstager ved at anvende agenturer, der forvalter residential behandlingsprogrammer for teenagere eller unge med udviklingsforstyrrelser. Gøre dette ved at indsende din ansøgning, at sende agenturet en CV eller se lokale annoncer i lokale aviser og online job Søg Centre. Drage fordel af den høje omsætning på dette område ved at anvende barn pleje adfærdsmæssige programmer, der har en dokumenteret høj omsætningshastighed med arbejdstagere. Være tålmodig som tålmodighed er det primære værktøj til jobbet, og venter vil høste belønninger, hvis omsætningen er virkelig høj. Være opmærksom på årsagerne til høj omsætning på dette område og arbejde dem til din fordel.

• Find et job som et hjem sundhed aide ved at foretage en jobsøgning online, i lokale aviser og indsendelse af ansøgninger til job forhyringskontorer, organisationer, der ansætter hjem sundhed hjælpere, og ved at sende din egen støtte udbyder annoncer. Udvikle dit CV til dette job ved at fremhæve eventuelle oplevelse du har haft gør dette, selv om det er simpelthen omsorg for din syge-at-home bedstemor, eller bo-at-home bror, der har et sundhedsproblem, har behov for pleje.

• Finde et job i gruppe pleje forvaltning ved at indsende ansøgninger til gruppe pasningsfaciliteter at støtte mennesker med handicap. Gælde for boliger, der har klienter, der lider af fysisk, følelsesmæssig og psykisk sygdom problemer ved at kontakte den lokale sociale tjenester et agentur i dit område og spørge om gruppe plejefamilier, der kan ansættelse. Få en entry level stilling og bo hos en god agenturet at arbejde din vej i koncernledelsen pleje, har du kun en grad og ingen tidligere erfaring.

• Blive en socialrådgiver ved at få en masse sagsstyring erfaring. Gøre dette ved at holde job for år ad gangen, mens du arbejder dig vej i graderne inden for pasningstilbud afrejsedato. Udnytter du lokale sociale service agenter ved at tale med dem om deres karriere detaljer. Lave en plan til at målrette holdning du føler er bedst egnet til din personlighed. Forblive fokuseret på målet samtidig med at job valg, som understøtter den oplevelse, du bliver nødt til at ankomme i den valgte position og lønskala.

Tips & advarsler

  • Altid bygge broer inden for ledelse. Få et ry for tålmodighed, ydeevne og levering af mål.
  • Job i døgninstitutioner kan være frustrerende og følelsesmæssigt dræning. Vælg området passer bedst til din personlighed, at forbedre din valgte karriere felt og reducere jobrelateret stress.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com