Hvordan at vælge Jenny Craig færdigpakkede retter

04/04/2013 by admin

Når du tilmelder dig programmet Jenny Craig vil du have mulighed for at oprette en tilpasset plan for ugentlige menu. Konfronteret med alle de valgmuligheder, programmet har at tilbyde, kan du spørge hvad fødevarer, du bør vælge.

Instruktioner

Menuvalget

• Har din vægt tab rådgiver give dig menu med alle tilgængelige Jenny Craig fødevarer, hvis du er møde i et center. Menuen byder på spisemuligheder med ledsagende fotos, som præsenteres i afsnit, herunder morgenmad, frokost, middag og snacks. Denne præsentation gør det nemt at fokusere på en kategori på et tidspunkt. Hvis du tilslutter online, skal du kontakte online menu planner.

• Start med morgenmad og vælge fødevarer, der er magen til din morgenmad præferencer, som en kop te og en muffin, en skål af korn eller bacon og æg.

• For nogle mennesker, frokost er deres tungeste måltid på dagen. For andre gøre suppe og en sandwich tricket. Igen, skal du vælge fødevarer baseret på din spise stil. Den kylling salat kit, som Jenny giver er en god mulighed for en lys luncher. For noget lidt meatier, prøv frikadelle udstoppede sandwich.

• Middag måltider spænder fra fisk og chips til kylling fettucine, fra pizza til farsbrød. Hvis du ved, at en pizza ikke vil fylde dig eller tilfredsstille din drink efter arbejde sult, vælge noget med lidt mere substans.

• Snacks repræsenterer ofte favorit "måltid" på dagen. Hvis du kan lide salte snacks, vælge surdej bider eller Jennys ost krøller. For kage elskere, beslutte mellem cookies og fløde cheesecake eller citron kage. Toffee bid cookies er en anden stor mulighed for den søde tand, og popcorn altid går godt, når parret med en god film.

Tips & advarsler

  • Må ikke bekymre dig om overskridelse dit tildelte kalorieindtag ved at blande og matche menuindstillinger. Programmet er struktureret således at varer inden for kategorien samme måltid har ca det samme antal kalorier.
  • Gøre en indsats for at prøve alle de fødevarer, der er tilgængelige for dig, fordi du kan blive overrasket og ende med at lide et måltid, som du ikke ville have forventet. Men hvis du ikke kan lide det i første forsøg, ikke gå tilbage til den. Bliver udfordret til at spise noget, du ikke rigtig lide kan fremme fristelsen og gøre dig mere tilbøjelige til at afvige fra planen og foretage en mindre sunde valg.
  • Planlægning din daglige menu omfatter ikke bare valg af hovedret elementer fra Jennys liste over valgmuligheder. Du skal også supplere hvert måltid i løbet af dagen med frugter og grøntsager, så når dagligvarer vælger veggies og frugter at de fleste komplimentere dine måltider. For eksempel, hvis du har valgt korn til morgenmad, kan nogle jordbær eller bananer gøre en god add-in.
  • De fleste af de færdigpakkede måltider på Jenny Craig program er frosset. Selv om programmet hævder at regulere natrium mængde, kan det ikke være en dårlig idé at tjekke med din læge før du vælger din fødevarer.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com