Hvad er behandlingerne af oppositionel Trods sygdom?

01/26/2013 by admin

Oppositionel Defiant Disorder (ulige) er en psykiatrisk diagnose til børn og teenagere, der viser et mønster af vrede og fjendtlig adfærd. Styrken og længden af ulige adfærd er helt forskellig fra den typiske "forfærdelige TOS" eller udfordring af teenagere stræber efter at Lær uafhængighed. Disse vanskelige adfærd resultere i familiens traumer og en person, der er mislykket i daglige bestræbelser og relationer. De langsigtede virkninger af ubehandlet ulige har en betydelig indvirkning som det udvikler sig til en igangværende spiral af kamp.

Symptomer på ulige

Ved første øjekast, de symptomer, der definerer ulige kan være affærdiget som typisk dårlig opførsel: skændtes med voksne, aktivt trodsig eller nægter at overholde, bevidst irriterende andre ømskindet eller let irriteret, vred og hadet, ondskabsfulde og hævngerrig og ofte giver andre skylden for deres fejl. De centrale kriterier---dem at sæt ulige apart---er at mindst fire af symptomerne skal være tydeligt, negativ adfærd manifester i mindst seks måneder og adfærd skal forekomme hyppigere end hvad ville blive overholdt i andre børn i samme alder og udviklingsstadiet.

Diagnose og behandling

Hvis forældre synes, at deres anstrengelser og standard disciplin teknikker hjælper ikke, så jo før de konsultere en kvalificeret professionel jo bedre. Diagnosticering og behandling af ulige hurtigst muligt udmønter sig i et bedre resultat. Mindre tid vil blive brugt i negativ, uproduktive samspil med børn, der skal forvaltes anderledes. Den professionelle hørt vil tale til barn, forældre og lærere til at få et komplet billede af adfærdsmæssige problemer. De skal også udelukke andre lidelser, der kan være ansvarlig for symptomer som ADHD, indlæringsvanskeligheder, affektive sindslidelser og angst lidelser. Hvis en diagnose af ulige stilles derefter fokuserer behandling primært på terapi og uddannelse. Medicin kan ordineres men medicin uden terapi vil ikke i tilstrækkelig grad styre og sanere ulige.

Psykosociale behandling

Terapi for ulige omfatter én eller alle kombinationer af følgende: forælder uddannelse, individuel terapi, familie terapi, kognitiv adfærdsterapi og social færdighedstræning. Forælder uddannelsesprogrammer lære forældre, hvordan til at håndtere den vanskelige adfærd, anerkende positive, og lære nye metoder til disciplin. Individuel terapi hjælper personen med ulige lære at genkende udløsere og administrere hendes adfærd. Kognitiv adfærdsterapi (CBT) fokuserer på undervisning i hvordan man genkender de negative tanker, der føre til misforståelse og selvdestruktiv adfærd, og hvordan at reagere hensigtsmæssigt på vanskelige situationer. Social færdighedstræning gennemføres, når personen med ulige skal lære at forholde sig til jævnaldrende og hvordan at reparere relationer. Som navnet antyder, indebærer familie terapi alle medlemmer af familien. Det bruges til at undervise om ulige, giver et sikkert miljø for diskussionen af følelser og problemer og hjælpe familien lærer at kommunikere under navigation sårende adfærd.

Medicin

Medicin alene er ikke nok at behandle ulige, men de kan bruges til specifikke symptomer eller tilstande. Stimulerende medicin kan ordineres, hvis personen med ulige er også diagnosticeret med ADHD. Anti-angst eller anti-depressivt medicin behandle underliggende angst eller depression. Alvorlige symptomer af vrede eller aggression kan hjælpes med antipsykotisk medicin. Men der er ikke en medicin, der specifikt er rettet mod ulige.

Langdistanceflyvninger

Behandling for ulige varer i mindst tre måneder. Afhængigt af barnets alder, sværhedsgraden af symptomer og sameksisterende lidelser, kan behandling vare i mange år. Dette er en lang proces, der kræver engagement og hårdt arbejde ikke kun fra personen med ulige, men også fra forældre og andre voksne, der har en væsentlig rolle i barnets liv. Forældre skal lære en ny arsenal af adfærd ledelse og disciplin teknikker. De skal også være parat til at tilbyde støtte, tålmodighed og ubetinget kærlighed over for ekstreme adfærdsmæssige udfordringer. Disse adfærdsmønstre kan være svært at ændre, men 67 procent af dem, der modtager ensartet behandling vil være fri for symptomer efter tre år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com