USDA procedurer på kød

09/17/2016 by admin

USDA procedurer på kød

USA 's landbrugsministerium har en række procedurer, der skal følges for indenlandske og importerede kød. Disse fokuserer på sanitet, sygdom, behandling og udstedelse. For at sikre sikkerheden for borgerne i USA er det vigtigt, at alle de rette krav er opfyldt.

Importere certificering

Fremmede lande skal have en lignende kontrolsystem, der af USDA for at importere kød til USA. Pakker skal omfatte passende certificering viser oplysninger om producent og produkt samt kontrolorganet.

Importbeskyttelse

Food Safety and Inspection Service kræver alt importeret kød skal have den originale kontrolattest. Import virksomhed har til at indsende en tilmeldingsblanket med US Customs and Border Protection senest fem dage efter leverancen ankommer. En stor inspektør reinspects derefter pakken.

Prøvningsstandarder

Udenlandske virksomheder skal have en lignende rester Kontrolprogram som i USA til at importere kød. Når kødet er i landet, er det testet for listeria monocytogenes og salmonella.

Etiket inspektion

STOR inspicerer alle etiketter på både shipping containere og detailhandel-størrelse pakker. De skal have produktet og producentoplysninger samt eventuelle instruktioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com