Helbredelsesmetoder for hageorm

02/01/2013 by admin

Hageorm infektioner er resultatet af runde orme, der findes i lungerne og tarmene hos mennesker og dyr. Ifølge University of Maryland Medical Center, hageorm infektioner er primært henvist til tropic og subtropic områder, og er sjældne i USA. Ormen larver ind i kroppen gennem huden og migrere til lungerne og tarme via blodbanen, hvor de forårsager hoste, anæmi og andre komplikationer. Behandling er en todelt proces hvor infektion og komplikationer er behandlet i rækkefølge efter sværhedsgrad.

Hageorm behandling

University of Maryland Medical Center, at fuld helbredelse fra hageorm infektion er muligt hvis infektionen er opdaget og behandlet før komplikationer bliver alvorlige eller livstruende. Medicin, der dræber parasitter, som pyrantel pamoate, albendazol eller Mebendazol vil udrydde hageorm. Længden af behandling afhænger af sværhedsgraden af angreb.

Komplikationer

Hageorm i fordøjelseskanalen leach jern fra kroppen. På grund af dette ledsager anæmi ofte infektion. Ifølge University of Maryland er Medical Center, jerntilskud og en forøgelse af jern-rige fødevarer den bedste behandling. Den anden mest alvorlige komplikation er tab af protein, som også er afhjulpet med ernæringsmæssige ændringer. Andre komplikationer, såsom hoste, hudirritation og diarré stilne sædvanligvis når ormene er dræbt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com