Hvordan man kan forbedre dit fedtopløselige indtag

09/14/2016 by admin

Hvordan man kan forbedre dit fedtopløselige indtag

En sund krop har brug for ordentlig næringsstoffer og vitaminer til at trives. De nødvendige vitaminer omfatter to kategorier--vandopløselige B-vitaminer og C-vitamin og fedtopløselige vitaminer A, D, E og K. forbrugende fødevarer rige på disse vitaminer generelt sikrer, at du modtager de mængder af hvert vitamin. I modsætning til vandopløselige vitaminer, som kroppen udskiller hurtigt, gemmer at krop fedtopløselige vitaminer i fedtceller og leveren i længere perioder. Gennemsnitlige voksne ikke behøver normalt at øge deres indtag af fedtopløselige vitaminer, men visse helbredsproblemer kan hæmme optagelsen af vitaminer. I dette tilfælde kan du tage skridt til at forbedre din fedtopløselige indtag.

Instruktioner

• Justere din kost til at omfatte fødevarer, der indeholder fedtopløselige vitaminer med hvert måltid. Forbruge farverige grøntsager og frugter som gulerødder, squash og cantaloupe samt fisk og leveren til at modtage dit daglige indtag af vitamin A. omfatter bladgrøntsager grønne grøntsager med din frokost og middag modtage tilstrækkelige mængder af vitamin K. spiser mejeriprodukter, æg og fuldkorn hver dag til at forbedre dit indtag af vitamin D og E.

• Tage fedtopløselige vitamin kosttilskud eller en multivitamin dagligt. En multivitamin indeholder typisk den passende mængde vitamin voksne har brug for at opretholde sunde niveauer af hvert vitamin i kroppen. Har din læge prøve for mangler i disse vitaminer og justere i overensstemmelse hermed.

• Sidde ude i solen i op til 30 minutter, to gange om ugen til at øge din D-vitamin indtag. Ifølge National Institutes of Health er denne korte beløb af tid tilstrækkeligt for den gennemsnitlige voksne til at berige mængden af vitamin D butikker i kroppen. Kroppen naturligt vender de ultraviolette stråler absorberes i hudens til vitamin D.

Tips & advarsler

  • Look for mejeriprodukter og frugtsaft beriget med fedtopløselige vitaminer for at forbedre din daglige indtag.
  • Forbrugende beløb over den anbefalede indtag af fedtopløselige vitaminer kan være giftige. Konsultere din læge, før du forhøjer dit fedtopløselige kosttilskud indtag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com