Flydende vitaminer vs pille vitaminer

11/19/2014 by admin

Der er så mange vitamintilskud at vælge imellem, hvilket gør det svært at afgøre, hvilke mærke eller skrive i vitamin er rigtige for dig. Vitamintilskud er typisk lavet flydende eller pille, men du kan også købe vitamintilskud i pulverform så godt. Flydende vitaminer er bedst for folk, der har svært ved at absorbere næringsstoffer på grund af en kronisk helbredstilstand eller fremskreden alder. Efterhånden som vi bliver ældre har vores organer meget sværere ved at optage næringsstoffer fra kosttilskud, og vores mad.

Hele fødevarer vitaminer og syntetiske vitaminer

Hele fødevarer vitaminer er fremstillet af frugter og grøntsager, og det er derfor de kaldes hele fødevarer vitaminer. Kroppen er bedre i stand til at absorbere hele fødevarer vitaminer, uanset om de er i flydende eller pille form, fordi disse vitaminer er fremstillet af fødevarer. Kroppen veed at behandle fødevarer, og vores system finder hele fødevarer vitaminer til at være det samme som mad.

Absorptionshastigheden for en hel mad flydende eller hele fødevarer pille vitamin er det samme, medmindre en person lider af en form for fordøjelsessystemet lidelse som cøliaki. Absorptionshastigheden er dog meget forskellige, når det kommer til syntetiske vitaminer. Syntetiske vitaminer er lavet i et laboratorium, og denne type kan også gøres flydende eller pille. Flydende syntetiske vitaminer er mere potent at hele fødevare-vitaminer fordi de kan ske i højere koncentrationer, gør overdosering mere tilbøjelige til at ske. Kun tage de syntetiske flydende vitaminer, hvis du er rådgivet af din læge, baseret på en helbredstilstand. Læse dine etiketter, så du ved hvilken type vitamin du får.

Fordelene ved flydende vitaminer

Dog at tage flydende vitaminer i en hel fødevarer formulering, snarere end en syntetisk formulering er meget gavnligt for den gennemsnitlige person, uanset om de lider af helbredsproblemer eller ej. Flydende vitaminer er nemmere at tage ned og sluge. Flydende vitaminer er også absorberes direkte ind i blodet inden for få minutter. Den største fordel ved at tage flydende vitaminer er det faktum, at drikke vores vitaminer omgår fordøjelsesprocessen.

Fordelene ved pille vitaminer

Selv om flydende vitaminer er vidunderligt for nogle mennesker, foretrækker andre stadig vitaminer i pilleform. Der er flere mærker at vælge imellem for ikke så mange selskaber gøre flydende vitaminer. Vitaminer i pilleform, er også meget billigere end flydende vitaminer, afhængigt af mærke. Nogle pille vitaminer er også let opløselige inden for kroppen, at fjerne absorption problemer. Du kan også læse etiketten for at finde ud af hvis vitamin er en hurtig opløse tablet.

Smag

Pille vitaminer typisk har ikke nogen smag medmindre de er tyggetabletter eller opløselige vitaminer. Vitamin virksomheder tilføje normalt ikke smag til pille form vitaminer fordi disse vitaminer er kun beregnet til at være slugt straks. Dog forbruges flydende vitaminer som en drik, så disse vitaminer næsten altid har nogle type af smag tilføjet til dem. Dette er meget almindeligt set med børns flydende vitaminer, fordi børnene er meget kræsne om hvad de spiser, og de fleste børn har tendens til at favorisere søde ting.

Tilsatte ingredienser

Husk også på at både pille og flydende vitaminer normalt indeholder tilsatte ingredienser. Nogle pille vitaminer har gelatine, fyldstoffer, bindemidler, gluten eller andre stoffer. Disse ingredienser er normalt tilføjes holde vitaminer sammen i en lille pille. Derudover flydende vitaminer kan også indeholde konserveringsmidler, alkohol, sukker og syntetiske sødemidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com