Fødevarer, der sænker blodtrykket

09/14/2015 by admin

High blood pressure sker når blod flyder gennem arterierne med mere kraft end normalt. Selvom det har normalt ingen symptomer, kan det påvirke dit helbred og forårsage koronararteriesygdom, hjerteanfald, slagtilfælde, blindhed og nyreskader. Livsstilsændringer, herunder kost kan sænke dit blodtryk.

Kalium

Salt hæver blodtrykket, og 3,500 mg kalium en dag skyller salt fra din krop. Fødevarer, der indeholder kalium omfatter grøntsager som ærter, kartofler, bladgrøntsager, tomater og spinat, og frugt som abrikoser, cantaloupe, æbler, citrusfrugter og bananer.

Calcium

Calcium kan sænke blodtrykket, og det er let absorberes i skummetmælk og andre fedtfattige mejeriprodukter. Omfatte tre eller flere portioner af skummetmælk hver dag i din kost.

Fiber

En vigtig del af DASH (dietary tilgange til at stoppe hypertension) kost også fiber-rige fødevarer. Spise en fiberrig kost, der omfatter hele korn samt grøntsager og frugt sænker det diastoliske blodtryk med 17 procent.

Olivenolie

Olivenolie har en gavnlig effekt på de celler, der linje blodkarrene og sænker både diastolisk og systolisk blodtryk med 8 mm Hg.

Omega 3

Omega-3 fedtsyrer har en gavnlig effekt på elasticiteten i arterievæggene. Fødevarer, der indeholder omega-3 omfatter laks, valnødder, hørfrø, rapsolie og hvedekim.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com