Hvad er klinisk socialt arbejde?

09/21/2010 by admin

En klinisk socialrådgiver er en professionel, der primært indeholder mental sundhedstjenester. Ligesom alle socialrådgivere, en klinisk socialrådgiver mener miljømæssige påvirkninger herunder politik, kultur og samfund spørgsmål i terapeutisk tjenester er dog større fokus.

Historie

Socialt arbejde havde sin begyndelse med arbejdet i Jane Addams og bevægelsen afvikling hus i begyndelsen af 1900. Den stigende popularitet af psykoterapi i den første halvdel af 1900-tallet inspireret mange socialrådgivere til at begynde at øve individuel psykoterapi, baner vejen for kliniske socialt arbejde.

Typer

Kliniske socialrådgivere specialiserer sig i en lang række felter og indstillinger, herunder sygehuse, psykiatriske klinikker, psykiatriske hospitaler, fængsler og afhængighed behandling centre.

Betydning

Ifølge den amerikanske bestyrelse eksaminatorer i klinisk socialarbejde er der 200.000 kliniske socialrådgivere landsdækkende, der udgør flertallet af udbydere for mentale sundhedstjenester.

Fordele

Kliniske socialrådgivere tilbyder en forståelse af, hvordan miljøet påvirker den enkelte, støtte til en persons evne til at udtale sig om hendes egen behandling og overholdelse af et bestemt etisk kodeks.

Overvejelser

Kravene til titlen licens kliniske socialrådgiver omfatter en kandidatuddannelse i socialt arbejde, 3.000 timer af kontrollerede kliniske erfaringer, samt en fire-timers, flere valg undersøgelse overvåget af foreningen af socialarbejde Boards.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com