Liste over fødevarer at spise på Hydroxycut kost

04/01/2010 by admin

Hydroxycut er et kost supplement, der indeholder koffein, arbejder for at brænde kalorieindtag, øge energi og kontrollere appetit. Når forbudt af FDA til indeholdende ephedra, er forbuddet ophævet som følge af Hydroxycut tilbyder ephedra-fri kapsler. Ligesom mange kosttilskud, Hydroxycut angiver ikke en kostplan, men det anbefaler en sund, lavt kalorieindhold kost for at tabe.

At tage Hydroxycut

Hydroxycut bør tages med et helt glas vand, tre gange dagligt. For at sikre korrekt fordøjelse og at medicinen virker korrekt, tag det 30 minutter til en time før hvert måltid. Tag ikke inden for fem timer før sengetid, da medicinen indeholder koffein og kan forstyrre søvnmønstre. Det kan tage flere uger at genkende positive ændringer i din krop, men med et lavt kalorieindhold, høj-protein kost og motion regime, vil du se en forskel. Konsultere din læge eller ernæringsekspert, hvis du har et sundhedsproblem, som du mener kan forstyrre tager en koffeinholdige kosttilskud.

Proteinindtag

Spise lavt kalorieindhold kost samtidig tage Hydroxycut kræver protein med hvert måltid. Magert kød, såsom fisk (laks er en glimrende kilde) og kylling (bagt eller kogt, aldrig stegt) foretrækkes til de tungere proteiner af rødt kød og svinekød. Fire ounce af en lys, fedtfattigt kød bør serveres til frokost og middag, og en håndfuld tør brændt eller usaltet jordnødder eller ost kuber tjener som en sund protein snack hele dagen.

Frugter og grøntsager

Frugter og grøntsager er stærkt anbefales på Hydroxycut kost. Spis en blandet frugtskål til morgenmad og en salat med hvert måltid (gå let på højt fedtindhold bandager såsom ranch og blåskimmelost). Ifølge Harvards skole af folkesundheden anmeldelse, grøntsager og frugt bør spises mindst ni gange dagligt og hjælpe lavere blodtryk, reducere risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde. De frugter og grøntsager med den mest ernæringsmæssige værdi er ofte er mørk grøn, gul, orange og rød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com