Fødevarer atleter bør undgå

11/18/2010 by admin

Fødevarer atleter bør undgå

Atleter nødt til at følge en streng diæt plan, så de kan udføre. Mad vil påvirke mennesker mentalt og fysisk, især når det indtages før eller efter en atlet udfører. Portionerne er også vigtigt for atleter til at overveje, så der er en god balance af ikke at være sulten eller for fuld. Der er visse ting, som atleter bør altid undgå, så de kan bevare klarhed, fokus og energi niveauer.

Sukker

Atleter bør undgå fødevarer, der indeholder sukker. Dette betyder, at ingen sød bagt varer, slik, is, soda og buddinger. Disse elementer er lavet med raffineret sukker, og de også er fyldt med trans fedt og kunstige tilsætningsstoffer. Den andre vigtige ting at overveje er, at disse fødevarer har ingen næringsværdi. Disse fødevarer indeholder smør, margarine og hærdet olie. Søde fødevarer der er lavet med sukker årsag blodsukkeret til at falde, og når dette sker, kan det forårsage en person at blive træt og udmattet, som ikke er ideelle for atleter.

Fried Foods

Stegte fødevarer bør også undgås, når du er en atlet, fordi de er fulde af olie og så læsset med fedt, at de er svært for folk at fordøje. Disse fødevarer vil gøre atleter føler sig træt, uoplagt, manglende koncentration og vil oprette en fylde og tyngde i maven. Når fødevarer er stegt på en høj varme, de indeholder kræftfremkaldende stoffer og nervegifte, der er kræftfremkaldende agenser. Dette omfatter fødevarer som pommes frites, kartoffel chips, stegte kylling og stegte kager. Stegte fødevarer også øge kolesterol, tilstopper arterier og øge chancerne for at udvikle diabetes og hjertesygdomme.

Forarbejdede fødevarer

Atleter bør undgå forarbejdede fødevarer, fordi de ikke er gode mennesker, som er afhængige af deres krop for ekstrem ydeevne. Fødevarer at undgå er konserves som supper, spaghetti, ravioli, da de er høj i natrium. Færdigpakkede snack fødevarer har tendens til at være høj i kalorier, og TV middage, pot tærter og frosne fisk pinde kan indeholde en masse af natrium. Sødet morgenmadsprodukter og forarbejdet kød bør også undgås.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com