Terapeutiske aktiviteter i børn

11/17/2010 by admin

Terapeutiske aktiviteter i børn

Terapeutiske aktiviteter kan hjælpe børn til at udtrykke sig, overvinde sorg eller stress og lære nye færdigheder, ifølge RecoverfromGrief.com. Terapeutiske aktiviteter er også behageligt og vil give barnet med mental stimulation og eventuelt en ny hobby. Forældre kan tilskynde børn til at praktisere disse aktiviteter i erstatte af andre aktiviteter, såsom fjernsyn og videospil, som kun kræver en lille mængde af hjerneaktivitet.

Tegning

Mange sundhedsprofessionelle give tegning udstyr til børn efter de har oplevet et traume. Tegning og maleri kan hjælpe børn i alle aldre at udtrykke sig, og denne aktivitet kan praktiseres derhjemme eller på lokalt holdt kunst sessioner. Forældre kan opmuntre børn til at tegne ved at levere udstyr såsom farveblyanter, filt-tip, blyanter og maling.

Skulptur

Modellering med ler, spille dejen eller papir-mache er en anden måde, hvor børn kan være kreativ med en lang række mentalt stimulerende projekter. Små børn kan gøre masker eller 3-dimensionelle figurer og ældre børn kan lære at lave keramik, som de derefter kan male. Forældre kan tilskynde disse aktiviteter ved at tilvejebringe egnede materialer og blive involveret i projektets skulptur med deres børn. Små børn kan også øve sculpting med våde sand.

Gåder

Gåder som stiksave og Lego kan være terapeutisk og kan også hjælpe børn føler en følelse af realisering efter endt noget de har arbejdet på. ADHD barn forældrerollen anbefaler gåder som en terapeutisk aktivitet for børn, der lider af opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse, som disse spil kan opmuntre barnet til at holde hans opmærksomhed, som kan hjælpe ham med at udvikle gode vaner. Små børn bør ikke gives lille puslespilsbrikker, som de kunne sluge dem. Forældre bør i stedet give store blokke for at tilskynde dem til at bygge.

Fysiske aktiviteter

Børn kræver mindst en times fysisk aktivitet hver dag hen til ophold sunde, ifølge WebMD. Fysiske aktiviteter som dans kan også fremme et barn til at udtrykke sig selv. Børn i alderen tre til fem bør tilskyndes til at nyde fysiske spil, herunder klatring, hængende, løb, spring, hoppe og pedalerne. Forældre kan tage små børn til at spille på en lokal jungle gym. Børn mellem seks og otte år kan dyrke aktiviteter såsom skøjteløb, cykling og svømning. Børn i alderen 9 og over kan vælge at forfølge en sport, de nyder holdsport eller aktiviteter såsom vandreture eller kampsport.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com