Natural naturlægemidler medicin muligheder for narkolepsi

11/22/2010 by admin

Overdreven søvnighed i løbet af dagen kunne være et tegn på at du har en søvnforstyrrelse, kaldet narkolepsi. Mere end overdreven søvnighed, folk falder i søvn hvor som helst når som helst. Narkolepsi påvirker én ud af hver 2.000 mennesker, ifølge det nationale Institut for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde. Mange mennesker vil lide med det i år, før at blive diagnosticeret, primært fordi de ikke anser det for en sygdom og ikke konsultere deres læge om det.

Symptomer

En person med narkolepsi kan falde i en dyb søvn med lille advarsel. Det kan ske på ethvert tidspunkt og overalt og sidst i et par minutter til mere end en time. For folk med svær narkolepsi, kan dette ske så mange som 10 gange om dagen. Andre symptomer omfatter tab af frivillige muskeltonus, hallucinationer falde i søvn eller ved opvågning og korte total lammelse i begyndelsen eller slutningen af søvn.

Effekter

Narkolepsi kan føre en person til at føle sig socialt isoleret fra andre personer på arbejdspladsen eller derhjemme. Det kan også føre til alvorlige ulykker. Hvis en person falder i søvn mens du står op og kollapser, kan det forårsage skade til sig selv.

Behandling

Typisk behandling af narkolepsi omfatter medicin, opretholde en søvn tidsplan, der omfatter nationale handlingsplaner og undgå koffein før sengetid. Der findes også naturlægemidler. En læge bestemmer din behandling ved første bestemmelse af sværhedsgraden af din narkolepsi. Dette indebærer, at gennemføre en søvn test på et hospital eller søvn center. Patienten kontrol nær sengetid og er forbundet til enheder, der overvåger øje aktivitet, puls, luftstrøm fra mund og næse, bryst og mave bevægelse, iltindhold i blodet, kropsstilling og muskelbevægelser. Patienten er derefter overvåges natten, mens han sover og kan forlade den næste morgen.

Naturlægemidler

Naturlægemidler kosttilskud, der har vist sig nyttigt med narcoleptic patienter er dem, der stimulerer kroppen og giver energi. For eksempel, er cayenne en stærk stimulans. Det øger blodgennemstrømningen ved at øge og styrke pulsen. Lecithin, som hjælper i fordøjelsen af kolesterol og hørfrøolie, der beskytter cellemembraner, har også været kendt for at støtte mennesker med narkolepsi.

Vitaminer og mineraler

Du kan også supplere din kost med ekstra vitaminer og mineraler, der kan hjælpe med at forbedre din energi niveauer og hjælpe afværge narcoleptic angreb. Chrom øger din energi ved at regulere dit sukker stofskifte. Free-form aminosyrer hjælpe hjernefunktion. Vitaminer B, C, D og E alle bidrage til at øge energi-niveauer på forskellige måder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com