Sådan bruges vægttab piller

10/27/2010 by admin

Sådan bruges vægttab piller

Vægttab piller er et produkt, som mange folk genert væk fra, fordi de ikke ved, hvordan de arbejder og tror, de er bare en gimmick. Nå, er faktum vægttab piller kan arbejde, og kan være en integreret del af dit vægttab plan og gøre din kost til en hurtig kost.

Instruktioner

• Ok, første off, der er ingen magiske vægt tab piller, der kan man smelte ud 20 pounds af fedt om måneden. Der er dog vægttab piller der vil øge dit vægttab, hvis du allerede følger et vægttab plan, der er kost og motion. Med dette sagt Fortsæt nedenfor for de mest effektive kost pille for dig.

• Først vil vi tale om typerne af vægttab piller og hvem de er designet til at hjælpe.

1) Thermogenics: Disse kost piller er designet til blot øge dit stofskifte og kroppens temperatur, derved brænde flere kalorier. Disse er de generelle vægttab piller, de fleste nogen kan bruge. Fælles ingredienser i disse er koffein, yohimba og Synephrine HCL (et nydelsesmiddel, der forårsager frigivelse af adrenalin). Der er nogle termogeniske produkter til rådighed, der er stimulerende gratis.

2) næste er Carb blokering: da vi tørster carb tunge fødevarer når vi kost disse er fantastisk, hvis det er, hvad der hæmmer dit vægttab plan. Kort sagt, disse blokere enzymet ansvarlig for fordøje kulhydrater, så de passerer gennem dig, mindre kalorier i, mere vægttab.

3) appetit suppressor: Hvis du er konstant sulten, når du kost, denne type kost pille er for dig. De har som regel hoodia som er en afrikansk urt bevist for at undertrykke appetit.

4) skjoldbruskkirtlen tilsynsmyndigheder: disse er magen til den termogeniske type af vægttab piller. Forskellen er disse søger at regulere skjoldbruskkirtlen til at holde dem stofskiftet. Hvis du føler dig træt og unalert mens dieting kan du prøve denne type kost pille først.

5) fedt blokkere: disse er magen til carb blocker men blokere fedt i stedet. En fælles ingrediens er Chitosan, som er en naturlig fiber. Alli er en populær fedt blocker på markedet i dag, at forvandle din langsom kost til en hurtig kost.

6) og endelig er der kortisol blocker: Cortisol er ansvarlig for ophobning af fedt på kroppen, især i midten af afsnittet. Hvis du spiser masser af sukker eller få lidt søvn kan dette hjælpe dig, da disse faktorer øge organer produktion af kortisol.

• Nu hvor du kender de forskellige typer af vægt tab piller beslutte, hvilken en er bedst for dig. Sidde og tror hvordan du spiser og hvordan du føler når du forsøger at tabe. Med denne viden bør du være i stand til at udvælge den rigtige vægttab pille for dit vægttab plan.

• Start ved hjælp af kost piller langsomt i starten. Altid læse etiketten og følge det til punkt og prikke, konsultere en læge før du bruger nogen kost pille.

• Når du er klar til at købe vægt tab piller overveje en online ressource, de vil have et større udvalg og du kan læse ingredienserne og træffe en informeret beslutning. Du vil finde nogle gode links til ressourcer lige på denne side for at hjælpe dig med at købe de bedste kost piller til den bedste pris!

Tips & advarsler

  • Vælge den rigtige type af vægttab pille til dine behov
  • Altid konsultere din læge og læse etiketter omhyggeligt

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com