Hydrocortison til ansigt Irritation fra Acne medicin

07/19/2010 by admin

Hydrocortison til ansigt Irritation fra Acne medicin

Af de mange acne behandlinger derude bruges hydrocortison cremer ofte til at lindre irritation af huden. Hydrocortison kan bruges alene eller kan blandes med andre body lotion anvendes på følsom hud, såsom i ansigtet. Men før du begynder enhver ny behandling, er det bedst at forstå dine muligheder og få en udtalelse fra din læge.

Om hydrocortison

Hydrocortison er en aktuel steroid. Hydrocortisones blev sat på markedet i slutningen af 1950 ' erne og er effektiv mod mange forskellige hudsygdomme, ifølge US National Library of Medicine. Nogle hydrocortisones kan købes i håndkøb, mens de mere potente sorter kræver en recept.

I håndkøb

Over-the-counter hydrocortison findes i populære mærker som Aveeno og Cortaid. Disse produkter indeholder typisk 1% hydrocortison i en creme-baseret formel, ifølge maker Cortaid. Når det bruges til behandling af hudirritationer, som dem fra acne medicin, anvendes cremen direkte på huden. Mest milde hydrocortison cremer er sikker til brug i ansigtet, ifølge American Academy of Dermatology.

Recept

Hydrocortison kan også ordineres af en læge til at hjælpe med at bekæmpe hudproblemer. Medicinen kan udleveres som en creme eller salve og kan blandes med lotion til at være mere skånsom på huden. Recepter indeholde 2,5 procent hydrocortison, ifølge RxList, et online drug indeks sponsoreret af WebMD.

Hvorfor det kan hjælpe

Hydrocortison virker ved beroligende irriteret hud. Den milde kortikosteroid svarer til et hormon, der produceres af det menneskelige legeme og kan reducere hævelse og rødme ved at undertrykke immunsystemet i det berørte område, ifølge US National Library of Medicine.

Bivirkninger

Mens hydrocortison kan hjælpe med at bekæmpe hudirritationer, kan det forårsage problemer for andre. Nogle mennesker kan udvikle en allergi over for lægemidlet eller det kan undertiden forårsage hud til at overheal sig selv og blive læderagtige med langvarig brug, ifølge New Zealand dermatologiske Society. Nogle har rapporteret kløe og tør hud efter gentagen brug. Steroider er normalt kun taget for en kort periode, fordi nogle langsigtede bivirkninger kan forekomme, såsom svækket knoglerne, ifølge US National Library of Medicine.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com