2000 kalorieindhold lav natrium diæt

07/22/2010 by admin

En 2,000 kalorie natriumfattige kost er ideel, hvis du forsøger at tabe sig, administrere din blodtrykket og sænke dit kolesteroltal. Ifølge American Heart Association, bør du forbruge ikke mere end 2.300 mg natrium dagligt og ikke mere end 1.300 mg dagligt hvis du er afrikansk-amerikaner, risiko for højt blodtryk eller over 55 år. Din kost bør bestå af høj-fiber fødevarer, der hjælpe med at sænke dit kolesteroltal, og du bør reducere eller fjerne forarbejdede fødevarer. Som altid tale med din diætist før du starter en ny kost.

Høj-Fiber fødevarer

Kostfibre hjælper med at sænke dit low-density lipoprotein (LDL), det "dårlige kolesterol", der opbygger kolesterol plak og kan forårsage koronar hjertesygdom. Fiber sender overskydende kolesterol til leveren, hvor det trygt kan bortskaffes. Kostfibre findes i frugt, grøntsager, bælgfrugter og korn. Høj-fiber frugterne omfatter hindbær, æbler, blåbær, jordbær, appelsiner og rosiner. Hel-hvede brød og pasta, havreklid, brune ris og popcorn er korn, som er høj i fiber; gule ærter og linser er bælgfrugter med det højeste beløb af fiber på 15,6 og 16,3 g, henholdsvis. Artiskokker, ærter, sukkermajs, gulerødder og kartofler er blot et par høj-fiber grøntsager.

Salt mad

Mejeriprodukter indeholder vitamin D, calcium og protein, men det har et højt indhold af mættet fedt, kalorier og natrium. Udskift din sødmælk produkter med fedtfri eller soja at reducere natrium. Undgå at spise chips og andre snacks, da de ofte er høj i natrium. Selv om suppe virker sundt at spise, er det afgørende at være opmærksom på næring afmærke på bagsiden. Mange supper sælges i butikker, samt supper serveret på restauranter, er ekstremt høj i natrium. Når madsted, angive til serveren for at medtage lidt at ingen salt i maden, og ikke bestiller de følgende supper: flåde bønne, brøndkarse, split pea, egg drop, fiskesuppe og en creme-baseret suppe. Begrænse din bacon forbrug, som hver strimmel af bacon kan indeholde op til 155 mg natrium, ifølge The Cleveland Clinic.

Hjemmelavede måltider

Hjemmelavede måltider bør være krydret med krydderurter og krydderier, ikke salt. Hold øje med krydderier, der indeholder mononatriumglutamat, da det er et fødevaretilsætningsstof, der indeholder store mængder af natrium. Undgå forarbejdede fødevarer, såsom mikrobølger middage og dåsemad, som det er ofte fyldt med natrium for at opretholde en lang holdbarhed. Spise kun friske frugter og grøntsager at reducere natrium indtag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com