Fødevarer til fase 3 af HCG diæt

11/01/2010 by admin

Fødevarer til fase 3 af HCG diæt

Hvis du starter fase 3 af HCG diæt, har du gennemført, hvad der betragtes som den sværeste del, fase 2 og VLCD (meget lavt kalorieindhold kost).

Målet med fase 3 af HCG diæt er at stabilisere din vægt (for ikke at miste nogen ekstra vægt), nulstille din krop vægt setpunkt, din hypothalamus og dit stofskifte.

Fase 3 er opdelt i to tre-ugers segmenter. I de første tre uger, kan ofte kaldet P3A, du spise noget undtagen eventuelle stivelse eller sukker. I de anden tre uger tilføje kaldet P3B, du gradvist tilbage sukker og stivelse, overvågning af hvad effekter du måtte have som vægt vinde.

Hvad du ikke kan spise

I fase 3 kan du spise noget undtagen eventuelle stivelse eller sukker.

Stivelse er ris, brød af enhver art, kartofler, pasta af enhver art, crackere, chips, popcorn, noget med mel (cookies, donuts, kage).

Sukker er sukker, honning, melasse, enhver form for tilsat sukker, fruktose, dextrose, sukkerrør juice. Læs alle etiketter, helt uden tilsat sukker.

Naturligt er forekommende sukker findes i frugt og grøntsager fint. Så hvis din tomatsaft viser sukker på den ernæringsmæssige etiket, men ikke i ingredienserne, er det fint at drikke.

Hvad du skal spise

Noget, der ikke falder i en stivelse eller sukker kategori er fint at spise, dog bør du prøve dit bedste for at træffe sunde valg.

Husk at tilføje sunde fedtstoffer til din daglige kost. Ting som avocado, nødder, ekstra jomfru olivenolie og laks er alle meget gode for dig og dit hjerte.

Prøv dit bedste for at undgå høje fedt pakket eller fastfood med tilsatte ingredienser, som de fleste mennesker ikke kan udtale.

Kalorier

Da din krop havde været brænder så mange kalorier i fase 2, vil det fortsætte med at bruge så mange kalorier i fase 3. Hvis det ikke får nok kalorier, vil det synes, det er i sult-tilstand og vil igen begynde at lagre fedt for senere.

Hvis du ikke spiser nok kalorier hver dag, kan du begynde at få vægt. Spis ikke mindre! Du skal spise mere, så din krop ikke tror det er sulter.

Afhængigt af hvilken version af HCG kost du er på kan dit daglige kalorieindtag variere. De fleste HCG kost dog overveje 1500 kalorier pr. dag for at være den laveste du skal spise i fase 3. Det lyder som et rimeligt beløb for de fleste mennesker, men når du har spist kun 500 kalorier om dagen for alle af fase 2 med ingen sult, det er ofte svært at begynde at spise så meget mere.

I stedet for at forsøge at fylde dig selv at få 1500 kalorier hver dag, overveje den mad, du spiser.

Komme ud af vanen med at købe den lav fedtfattig version af mange fødevarer som creme fraiche, hytteost og salatdressinger. Købe den fuld fedt version, og du kan spise mindre for et større kaloriefattige hit. Nødder er både sunde og høj i kalorier, snack på en halv snes af disse et par gange om dagen. Har hele æg i stedet for bare hvide med din morgenmad. Bruge cream i din kaffe og rigtigt smør på din veggies.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com