De bedste måder at lindre tandpine

10/31/2010 by admin

Der er intet mere behageligt end gløden af et lyse smil. Men gode tænder er mere end et flot tilbehør; de er også en funktionel værktøj og en overordnet indikator for god sundhed. Munden er desværre et vidunderligt miljø for vækst af bakterier. En overabundance af bakteriel vækst kan føre til huller i tænderne og tandpine. For mange strike tandpine uden advarsel. Indtil en tandlæge kan nås, vil de ramte naturligvis søge lindring fra smerter. Heldigvis er der en række billig hjem retsmidler, som kan være concocted fra elementer, de fleste mennesker allerede har på hånden.

Mad

Nogle af de fundne i producere afdelingen i dit lokale supermarked elementer kan bidrage til at mindske de smertefulde symptomer på en tandpine. Rå løg har en bakteriedræbende ejendom, som kan være til gavn for dem, der lider af en tandpine. Placere et lille stykke af rå løg på det angrebne tand og vent i tre minutter. Kemikalier i løg vil eliminere enhver bakterier i området, at fjerne kilden til tandpine pain. En skive ingefær kan anvendes med lignende effekt, selvom det kan tage længere tid at begynde at arbejde. Ingefær skiver kan holdes i munden i op til 30 minutter og kan være effektiv i op til 10 timer ad gangen.

Krydderier

Hvis ingefær eller løg vise sig at være ineffektive, rode gennem dine krydderi skab til en krukke med hele nelliker. Placer en fed nær den ømme tand og tygge langsomt, så olien at omgive det berørte område. Forlade Fed i munden i cirka 30 minutter, gentages to gange i løbet af dagen. Kemikalier i fed olie følelsesløse nerveender, bliver sløve smerter eller fjerne det helt. Hvis du ikke har nogen nelliker, fungerer hvidløg på en lignende måde. Bland 1 tsk knust hvidløg med 1 teskefuld jordnøddesmør og smøre det generøst omkring den dårlige tand. Tillad pasta til at forblive på plads for fem minutter, før skylning det væk med varmt vand.

Alternativt kan en fed frisk hvidløg skrællet og pakket ind i lidt af gaze. Når hvidløget er sikker, klemme fed indtil væsken begynder at sive gennem stoffet. Læg stoffet på det angrebne område for tre til fem minutter. Gentag hver 15 minutter indtil smerten forsvinder.

Hvis ingen af disse to muligheder lyder tiltalende, prøv at placere lidt af vanilla ekstrakt på en vatpind og holde den mod den smertefulde tand i fem minutter. Vanilla er ikke så effektiv som fed eller hvidløg, er det meget mere behageligt at udholde.

Væsker

Saltvand gurgle er en hævdvundne tandpine retsmidler. Mundskyl er lavet ved at kombinere 1 kop varmt vand med 1 tsk bordsalt. Når saltet er opløst, er ¼ kop af løsningen swished om tanden i cirka 30 sekunder. Proceduren gentages tre gange, indtil den saltvand er væk. Salt decontaminates området, fjernelse af skadelige bakterier og bakterier, der forårsager tand til at gøre ondt. For dem, der foretrækker en strengere anasthetic, bomuld svaberprøver gennemblødt i cognac, kan holdes mod den smertefulde tand indtil området går følelsesløse. En ikke-alkoholiske afhjælpe indebærer markedsføring en tør tepose mellem din kind og tandkød og forlader det i stedet for op til en time. Garvesyre i te stun nerver, bliver sløve følelse af smerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com