Hvad er en Normal interval for en TSH-niveau?

11/06/2010 by admin

Normale skjoldbruskkirtlen stimulerende hormon (TSH) niveauer variere afhængigt af en persons alder og fase af fysiske vækst. Spædbørn og børn har højere TSH niveauer end voksne og unge. Unormal TSH niveauer kan indikere en nuværende eller potentiel usunde skjoldbruskkirtel tilstand.

Identifikation

Skjoldbruskkirtlen stimulerende hormonniveauer måles for at teste den overordnede funktion af skjoldbruskkirtlen, en kirtel, som styrer stofskifte og hormon regulering i kroppen.

Unormal TSH niveauer

Høj TSH niveauer kan indikere en tilstand kendt som hyperthyreoidisme (overaktiv skjoldbruskkirtel), mens lav TSH-niveau kan indikere en Hypothyroide tilstand (underaktiv skjoldbruskkirtel).

Normal TSH niveauer hos unge og voksne

Den normale TSH-niveau er for voksne og unge, der har nået puberteten har mellem 0,5 til 4,8 enheder per milliliter (uU/mL) af blodserum.

Normal TSH niveauer hos børn

Børn, der endnu ikke har nået puberteten har TSH niveauer på mellem 0,6 til 5.5 uU/mL blod serum.

Normal TSH niveauer hos spædbørn

Fuldbårne spædbørn på fire dage i den alder har normal TSH niveauer af mellem 1,3 og 16 uU/mL blod serum; på en til elleve måneder i alder har fuldbårne spædbørn normal TSH niveauer på mellem 0,9 og 7,7 uU/mL blod serum.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com