Hvordan man kan stoppe fugten i min CPAP maske

03/20/2010 by admin

Hvordan man kan stoppe fugten i min CPAP maske

Det er ikke behageligt at vågne op midt om natten med vand drypper på dit ansigt. Mennesker, der bruger CPAP masker kan nogle gange finde sig selv i denne situation, som kaldes "rainout." Når rumtemperaturen er kolde fra air conditioning og befugteren er opvarmet, kontraster i temperaturer skaber kondens i slangen, da den varme luft fra maskinen køler mens de rejser til CPAP maske. Der er måder at forhindre "rainout".

Instruktioner

• Anbring luftfugter nedenfor CPAP maskine hvis det ikke er indbygget den. Sæt maskinen på en tabel eller natbord, der er i niveau med din seng, men placeret lavere end dit hoved

• Sænk temperaturen af den opvarmede befugteren ved at justere indstillingerne for at være tættere på rummets temperatur. Hæve temperaturen i soveværelset skal svare til den luftfugter temperatur.

• Flytte CPAP maskine til et område, der ikke har a/c ventilationskanaler blæser direkte på slangen. Placere fans væk fra slangen, samt, for at forhindre luft blæser på slangen. Isolere slangen med en opvarmet slange dækning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com