Fyrværkeri sikkerhed for børn

12/05/2010 by admin

Så dejlige som fyrværkeri kan være, de kan også være yderst farligt. Nogle børn kan kun være klar over skønhed aspekt og kan ikke være klar over, hvor meget skade og skader fyrværkeri kan faktisk forårsage. For at sikre dine børn er smart om fyrværkeri, er det vigtigt at dele nogle sikkerhedstip med dem.

Rør ikke fyrværkeri

Børn bør aldrig røre fyrværkeri under nogen omstændigheder. Selv med voksent opsyn, er alt det kan tage et barn til at gøre en hurtig forkert bevægelse for en sjov situation at slå farlige. Børn bør undervises, indtil de er af lovlig alder for at købe fyrværkeri, de ikke bør håndtere dem på alle.

Aldrig behandle fyrværkeri som et stykke legetøj

Selv om fyrværkeri kan synes som et stykke legetøj, er de ikke noget at lege med. Med høj risiko for skade, der kunne ske, er det vigtigt at sørge for, at børnene forstår faren for fyrværkeri. De skal lære at korrekt håndtere fyrværkeri så når de er voksne, de ved, hvordan man håndterer dem. Nogle børn kan tro, at selv leger med dem til en anden er OK, men det er alt det kan tage noget at gå galt.

Bo i en sikker afstand fra fyrværkeri

Uanset om barnet er på en offentlig fyrværkeri eller får vist en privat display, bør han Sørg for at stå på sikker afstand. Skulle gå noget galt med fyrværkeri, skal han sørge for han kan komme væk hurtigt og uden skade. En god afstand er mindst 20 fod.

Bruge fyrværkeri udendørs

Fyrværkeri bør aldrig bruges indendørs. Ikke blot er der risiko for personskade, men der er også en stor risiko for en brand starter. Det er en god ide at oplyse børn, skal de bruge fyrværkeri som voksen, de bør aldrig, under nogen omstændigheder bruge dem indendørs. Selvom du bruger dem udendørs, bør de sørger for at holde sig langt væk fra enhver bygninger eller noget brandfarligt, såsom træer.

Fortæl en voksen om misbrug

Hvis en ikke-voksen, som de ved, spillet rundt med fyrværkeri, bør du lære børn at de skal rapportere det til en voksen, der kan hjælpe dem med. Lovlige alder for købe fyrværkeri varierer efter stat, og børn bør være opmærksomme på alderen. De bør indberette ethvert misbrug af enhver, der er mindreårige til en person, der er en voksen og kan hjælpe dem med.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com