Muskel tåre behandling

05/26/2010 by admin

Muskel tåre behandling

En muskel tåre kaldes også en muskel stamme. En muskel stamme opstår når overdreven stress er placeret på en muskel ud over hvad det er i stand til og fibre tåre. Det er meget udbredt blandt idrætsudøvere. En mindre stamme er også omtales som en trukket muskel, hvor musklerne ikke faktisk rive. Du kan normalt behandle en muskel tåre på egen hånd, medmindre du har haft smerter eller smerter, der ikke vil gå væk. De mest almindelige symptomer på en tåre hævelse, ømhed, blå mærker og smerte.

Medicin

Medicin bruges oftest til at lindre symptomerne på en muskel tåre, mens den heler. Ibuprofen og Naproxen er brugt til at lindre hævelse og ømhed i musklen. Disse medikamenter også giver dig mulighed at bevæge sig bedre. Medicin er normalt kombineret med en anden form for behandling, såsom resten.

RIS formel

RIS formel bruges ofte til at behandle en muskel tåre: hvile inden for skade. Bo ud af det og ikke gentage den aktivitet der forårsagede skaden, indtil det er helet. Din læge kan anmode om, at du bruger krykker, hvis skaden er at dine ben eller ankel. Bruge ice for at minimere hævelse. Anvendes køleelementer flere gange om dagen for 20 minutter ad gangen. Bruge komprimering med en elastisk bandage for at forhindre yderligere hævelse og blodtab. Ophøje skaden for at minimere hævelse. Prøv at afstive skaden, således at det er højere end dit hjerte og blod og hævelse vil ikke samle omkring skaden.

TENS enhed

En transkutan elektrisk Nerve Stimulation (TEN) enhed er en elektrisk anordning, der er slidt og elektroder er placeret på huden. En TENS enhed sender en elektrisk impuls til stedet for skade og handlinger til at stimulere kroppens egne naturlige narkotika for at helbrede området. De elektriske impulser kan også arbejde for at blokere smerten fra skaden, så du vil være mere komfortabel som du helbrede. Der er uenighed omkring TEN enhed for smerter og hvorvidt det rent faktisk virker for alle.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com