Naturlig måde at slippe af skællet hovedbund

07/26/2010 by admin

Naturlig måde at slippe af skællet hovedbund

En skællet hovedbund, også kendt som skæl, er en almindelig tilstand, der normalt fører til en bunden og kløe cyklus. Årsagerne til et skællet hovedbund omfatter tør hud, seborrheic dermatitis, ikke indsæbning ofte nok, psoriasis, eksem, kontakt dermatitis (følsomhed over for hårprodukter) og Malassezia (gær-lignende svamp). Der er mere end en naturlig måde at slippe af en skællet hovedbund.

Shampoo

Indsæbning ofte gør det lettere at styre en skællet hovedbund. Shampoo dagligt, hvis nødvendigt. Start med en mild, ikke-medicineret shampoo. Da en skællet hovedbund er ofte forårsaget af fedtet hud, er vask dagligt med en mild shampoo, fortyndes med en lige mængde vand, ofte tilstrækkelig kontrol. Hvis det ikke virker, gå videre til en skælshampoo. Når den afskalning er under kontrol, bruge shampoo, to eller tre gange om ugen.

Skumme to gange med skælshampoo. Arbejde op de første skum, så snart du får i bruseren, så shampoo har tid til at arbejde. Lad det sidde i mindst fem til ti minutter. Når du er næsten færdig i bruseren, skyl dit hår grundigt og gøre en anden skum og skyl. Den anden skylning vil efterlade en lille medicin på din hovedbund. Du kan også skumme op med shampoo og placere en badehætte på dit våde hår. Lad det sidde i en time eller så og skyl. Forlader badehætte på vil bidrage til at forbedre effektiviteten af shampoo.

Medicineret skæl shampoo kan være barske og tørring på hår. Anvende balsam hver gang du shampoo for at modvirke virkningerne. Ikke gnide balsam i din hovedbund.

Livsstil

Stress kan udløse eller forværre hudsygdomme. Lære at håndtere stress kan hjælpe. Lære afspændingsteknikker gerne meditation og bruge dem på en daglig basis. Spise en sund kost, der giver nok zink og B-vitaminer. Visse typer af fedtstoffer kan hjælpe med at forhindre skæl samt.

At få sollys kan også være god til skæl. Tilbring lidt tid udendørs, begrænse solen til 30 minutter eller mindre. Direkte ultraviolet lys har anti-inflammatoriske virkninger på skællende hud. Dette er grunden til hovedbunden er ofte mindre skællet i løbet af sommeren. Sørg for at bære solcreme.

Timian

Timian er en fælles køkken urt, der har mild antiseptiske egenskaber, bidrage til at lindre skællet hovedbund. Kog fire overdænge teskefulde tørret timian i to kopper vand i ti minutter. Strain bryg og lad det køle. Hæld halvdelen af blandingen over håret rent og fugtigt, tillader væske at dække hovedbunden. Massage blandingen i blidt, og ikke skylle. Gem den sidste halvdel til en anden dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com