Hvordan skal man behandle med uhøflig mennesker i sunde måder

03/25/2010 by admin

Hvordan skal man behandle med uhøflig mennesker i sunde måder

Det kan være meget skærpende skulle beskæftige sig med uhøflig mennesker. Ofte synes der ikke at være nogen rim eller grund til hvorfor en person fungerer brutalt. Det er ofte ganske chokerende og det kan endda tage du forbløffet, fordi der er uskrevne og uudtalte regler om hvordan vi alle skal opføre sig som medlemmer af høflige samfund, og når folk er uhøflig, de bryder det uudtalte "sociale kontrakt" at vi alle væsentlige er enige om at opretholde. Men der er et par effektive måder til at beskæftige sig med uhøflig mennesker. Læs videre for nogle specifikke tips.

Instruktioner

• Når det kommer til at regne ud, hvordan skal man behandle med uhøflig mennesker, en fremgangsmåde, kan du tage er at "dræbe dem med venlighed." (Du har sikkert hørt denne gamle udtryk.) Det er faktisk en temmelig effektiv teknik, fordi det kan gøre dem til at føle sig skyldig og flov over, om deres uhøflig opførsel, og det kan endda chokere dem ind i opfører sig bedre. Den "dræbe dem med venlighed" tilgang virker ikke med hver uhøflig person. Nogle uhøflig mennesker endda få stærkere når tvunget til at stå over for venlighed "hoved på." Men det er stadig værd at et skud i mange tilfælde.

• En anden effektiv måde at behandle nogle (men måske ikke alle) uhøflige mennesker er simpelthen at ignorere dem og deres uhøflig opførsel. Nogle mennesker handle brutalt for chok værdi. De bevidst provokere dig, måske fordi ønsker at få din opmærksomhed for en eller anden grund, og de har valgt rudeness som deres opmærksomhed at få metode. Hvis du ignorerer denne type uhøflig person, har han undladt at chokere eller provokere dig, så han kan bare Toslink væk med halen mellem benene snarere end fortsat at handle uhøflig. Igen, dette ignorerende metode vil ikke arbejde med alle uhøflige mennesker, men det kan arbejde ganske godt med nogle af dem.

• Når der beskæftiger sig med uhøflig mennesker, aldrig imod deres uhøflighed med rudeness af din egen. Det vil gøre dig føle forfærdeligt, især hvis det er bare ikke i din natur at være uhøflig. Du vil kun fortryde det senere. Den gamle "øje for øje" tilgang virker bare ikke godt som en metode til håndtering af med uhøflig mennesker i de fleste tilfælde.

Tips & advarsler

  • En anden måde at beskæftige sig med uhøflig mennesker er bare for at vise dem, at der er en anden (meget mere tilfredsstillende) måde at leve. Med andre ord rollemodel ikke uhøflig adfærd, således at de pågældende uhøflige mennesker kan se lige så klart at der er en alternativ (og mere tilfredsstillende) måde at drive i verden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com