Irritabilitet syndrom

03/27/2010 by admin

Irritabilitet syndrom

Irritabilitet er kendt for at skyldes stress, træthed eller mangel på søvn. En anden årsag kan være relateret til typerne af fødevarer en person spiser. Mad-relaterede allergier kan påvirke kroppen såvel som sindet. Allergisk irritabilitet syndrom er navnet givet til et sæt af symptomer, der skyldes at spise visse fødevarer.

Identifikation

Allergisymptomer, der vare i længere tid kan tage en vejafgift på kroppen og sindet. Det er ikke ualmindeligt for symptomer involverer konstant overbelastning og kløe til at forlade en person føler dig stresset og træt. Allergisk irritabilitet syndrom---også kendt som spændingen træthedssyndrom---er en tilstand, hvor visse proteiner, tilsætningsstoffer eller mejeriprodukter forårsager en allergisk reaktion i kroppen. Allergiske reaktioner opstår, når kroppens immunsystem fejl et naturmateriale som en trussel mod kroppen.

Funktion

Symptomerne opleves med allergiske irritabilitet syndrom er relateret til centralnervesystemet ubalancer, der skyldes det kroppens reaktion på visse fødevarer. Disse virkninger kan være mild, moderat eller svær. Følelser af træthed forbundet med denne betingelse er til stede hele tiden, uanset om en person er udøver selv eller ej. Forskellen er træthed symptomer forbundet med stress, eller fysisk anstrengelse kan være forbundet med situationer og aktiviteter, der udløser en persons symptomer.

Symptomer

Symptomer forbundet med allergiske irritabilitet syndrom kan være ganske ligner disse opleves af en person, der har depression. Symptomer kan blive så alvorlige, endda udløse faktiske episoder af depression. Personer kan opleve muskelømhed og smerter, koncentrationsbesvær, hukommelsesproblemer og en generel følelse af fysisk og psykisk træghed. Spænding træthedssyndrom kan påvirke såvel børn som voksne. Symptomer opleves af børn kan komme i form af aggression, hyperaktivitet eller episoder af gråd.

Fødevarefølsomheder

Allergisk irritabilitet syndrom kan vises på et periodisk grundlag, oftentimes forekommer sammen med en mave problem som gas eller fordøjelsesbesvær. Fysiske tegn på dette omfatte nasal overbelastning, poser under øjnene, mavesmerter og træthed. Fødevarer, der udløser disse reaktioner fungerer som antigener i, at de udløser immunrespons i mavens flora. Fødevarer, der udløser spændinger træthedssyndrom omfatter majs, mælk, sukker, æg, chokolade og frugtfarve. Majs, hvede, mælk og chokolade er de mest almindelige typer fødevarer kendt for at udløse spænding træthedssyndrom.

Behandling

Behandling af allergisk irritabilitet syndrom begynder med en fuldstændig fysisk undersøgelse og blodprøver. Fødevareallergi er derefter identificeret gennem en proces af eliminering, hvor visse typer fødevarer er elimineret fra kost én efter én. Enkeltpersoner rådes til at observere, hvordan deres krop reagerer i mangel af visse fødevarer. I løbet af denne tid, bør allergi medicin undgås så nogen allergiske reaktioner over for fødevarer, der opstår, kan identificeres. Når fødevarer, der forårsager allergiske reaktioner er fjernet fra kosten, kan en gradvis nedgang i symptomer forekomme. I nogle tilfælde, kan betingelser gerne hypothyreose, diabetes og hypoglykæmi ledsage spænding træthedssyndrom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com