Brintoverilte kur mod Nail Fungus

09/06/2010 by admin

Neglesvamp er bakterier, der vokser under fingernegle og tånegle, og det er svært at helbrede. Golfspillere og landmænd, er særligt modtagelige for tå-negle svamp som de bærer sko hele tiden, der kan være fugtige, hvilket er en ideel grobund for svamp. Kvinder, der bærer Akryl negle kan udvikle en svamp mellem de naturlige negle og Akryl negle, hvis neglene ikke er ordentligt vedligeholdt. En hår-line knæk i neglen kan give svamp at få under neglen og vokse.

Brintoverilte behandling af neglesvamp

Blød hånd eller fod i en 3% brintoverilte opløsning to gange om dagen i 10 til 15 minutter. Hydrogenperoxid er meget billige og kan købes i ethvert supermarked eller apotek. Hvis du oplever alvorlige svien ved anvendelse af hydrogen peroxid, kan det være for stærk så fortyndet peroxid med en lige mængde vand. Gentag proceduren dagligt indtil svampen er væk.

Forebyggelse af søm svamp

Når du bruger offentlige brusere og badeværelser, bære flip-flops eller sandaler som disse steder er ideel grobund for svamp og bakterier. Ikke låne negleklipper eller neglefile som svampen kan videregives ved at dele disse varer. Hvis du får dine negle færdig professionelt, Vær ikke bange for at spørge, hvis det udstyr, de bruger er blevet desinficeret. Nail fungus Smørepålæg nemt så hvis du har mistanke om du måske er blevet smittet, begynde behandling med brintoverilte så hurtigt som muligt at forhindre, at svampen breder sig.

Konsultere en læge

I ekstreme tilfælde hvor toenail bliver sort, der er ekstrem smerte eller en dårlig lugt kommer fra neglen, konsultere din læge for at sikre der ikke er en mere alvorlig tilstand. I tilfælde, hvor svampen er alvorlig, kan det være nødvendigt at fjerne neglen for at udrydde svamp og finger eller tå til at vokse en ny søm.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com