Aktivt kul & canadiske Drug forordninger

10/07/2010 by admin

Aktivt kul & canadiske Drug forordninger

Ifølge Health Canada bruges aktivt kul til at absorbere giftstoffer i fordøjelsessystemet til at holde dem fra at blive absorberet af kroppen. I Canada er aktivt kul tilgængelige i håndkøb. Emedicinehealth.com angiver at aktiveret kul er anon-giftige stof, og at det administreres oralt i flydende form. Væsken er lavet ved at blande trækul i vand.

Administration

Når administration af aktivt kul til en patient, fastsætter Health Canada, at patienterne skal have kastede op mindst én gang før modtagelse af doseringen. Health Canada indikerer også, at 20-30 gram af aktivt kul bør administreres. Patienten skal instrueres i at holde bevægelige, og trækul bør gives med mindst 8 ounce af vand.

Emballage

Den pakke, der aktivt kul er holdt i skal være tydeligt mærket. Department of Justice Canada angiver, at pakken skal vise navnet på lægemidlet (aktivt kul), producenten, udløbsdatoen, lotnummeret, den anbefalede dosering og styrken af hver enhed af aktivt kul.

Poster

Som anbefalet af Department of Justice Canada: forordninger respekt for fødevarer og lægemidler, producenter af aktivt kul skal opretholde nøjagtige optegnelser, der vil tjene som bevis for, at ordentlig testprocedurer blev fulgt. Disse forordninger fastsætter også, at poster skal vise at aktivt kul blev fremstillet på en sikker måde, og at den emballage, der aktivt kul er gemt i opfylder kravene til sikkert lægemiddel opbevaring. I tilfælde af en retstvist, kan disse registre anvendes som bevismateriale i en retssag. Department of Justice Canada: forordninger respekt for fødevarer og lægemidler også, at en prøve af hvert parti af aktivt kul skal holdes.

Forholdsregler

Aktivt kul bør kun gives til personer, der er fuldt bevidst. Dette stof bør ikke gives til en patient, der har indtaget ætsende stoffer eller materialer som benzin og fortynder. Health Canada fastslår også, at aktivt kul bør administreres i overværelse af en læge hvis det er muligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com