Toilet sikkerhed for seniorer

03/21/2010 by admin

Toilet sikkerhed for seniorer

Toilettet bør ikke være et farligt sted for en pensionist. Toilet sikkerhed bør være et anliggende for alle leve med eller bidrage til at forbedre hjem af en ældre person.

Tilgængelige toiletter

Tilgængelige toiletter gør det sikrere og mere bekvemt for seniorer. Installere et sæde, der er 3 til 5 inches højere end en standard toiletsæde. Den tilgængelige plads skal stå mellem 17-19 inches over gulvet.

Plads til at flytte

Kørestol-bundet seniorer skal kunne komme igennem døren og har en uhindret vej til toilettet. Åbne op i rummet kan også potentielt undgå faldende skader. Vægmonteret dræn og forfængelighed kan give den ekstra plads behov.

Vægmonteret grabber

Wall-mounted safety grabs make using the toilet safer for anyone using the facilities, according to Accessible-Bathrooms.com. Halv tommer diameter grabber bør placeres vandret bag toilet et par inches højere end toppen af tanken for stabilitet og nem adgang til tanken, selv, og på den nærmeste væg på toilettet at tillade senior at skubbe sig selv i stående stilling.

Skridsikre gulve

På badeværelset er ofte glat, især når de er våde. Ved hjælp af skridsikre gulve vil hindre gled. Keramiske fliser skal være installeret tæt sammen uden ujævne fugerne til at forbedre sikkerheden.

Toilet Clearance

Offentlige toiletter skal levere nødvendige plads for en person at sikkert flytte fra kørestol til toilet. Den minimale størrelse for et badeværelse stall at opfylde standarder er 4 fødder fod bred og 4 fod 8 inches dyb.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com