Børstning teknikker for sensorisk Integration

07/07/2010 by admin

Børstning teknikker for sensorisk Integration

Personer med sensoriske integrationsspørgsmål har svært ved behandlingen af sensoriske stimuli. Dette kan indebære over-stimulation eller manglende stimulering af de forskellige sanser. Resultatet er varierende niveauer af sensoriske defensiveness eller hyposensitivity, som set i forhold såsom autisme. Inden for ergoterapi har udviklet mange effektive teknikker til at hjælpe med at behandle disse udfordringer. Terapeutiske børstning er en af disse teknikker.

Hvad er terapeutisk børstning?

Terapeutiske børstning er en meget specifik protokol udviklet af Patricia Wilbarger, en internationalt anerkendte ergoterapeut. Det er formelt kendt som Wilbarger dyb pres og Proprioceptive teknik (DPPT). Som navnet antyder, indebærer det mere end simpel børstning af huden. Derudover er det aldrig praktiseret i isolation af andre erhvervsbetingede terapier for sensorisk integration. Ergoterapeuter udtænke en individualiseret behandlingsplan for at imødekomme hver klient "sensoriske kost". Derfor, der terapeutiske børstning, skal der altid ske under ledelse af en uddannet ergoterapeut.

Hvordan gøres det?

Terapeutiske børstning sker med en bestemt type af børste, meget gerne en kirurgisk pensel. Børsterne er meget tæt på hinanden og ikke for stiv. Børstning er gjort begynder med armene ned til fødderne og er aldrig gjort på hals, bryst eller mave. En meget foreskrevne mønster efterfølges med tryk, efter en kundes behov. For disse personer med mundtlige følsomme spørgsmål er der også en mundtlig taktile teknik (OTT), bruges i munden.

Ergoterapeut udtænker en individualiseret regime, begynder med meget hyppige møder og gradvis smallere, som fremskridt vurderes. Efter hver børstning samling, fælles Kompressionsbehandling er gjort til at fuldføre den dybe tryk stimulation. Dette gøres ved forsigtigt at skubbe sammen fra begge sider af hvor den målrettede fælles kommer sammen. OT vil angive, hvilke samlinger til at arbejde på og i hvad anbefalede rækkefølge. Trykket er aldrig anvendt til punktet at såre i enten tandbørstning eller fælles kompression, kun at tilbyde tilstrækkelig stimuli til klientens centralnervesystemet. Hverken terapi er nogensinde gjort i isolation af den anden. Det er således klart terapeutiske børstning er en meget specialiseret behandling og kræver ekspertise af en ergoterapeut. Terapeuten, dog vil instruere enkelt eller forælderen, hvordan man fortsætte med behandling i hjemmet.

Effektivitet

Selv om terapeutisk børstning ikke er bakket op af omfattende videnskabelig forskning, har dens anekdotiske succes gjort det en stadig mere populært behandlingsmulighed for ergoterapeuter. Det har ofte falder de sensoriske integrationsspørgsmål måleligt, resulterer i forbedret livsfærdigheder såsom taktile lydhørhed, fokus, årvågenhed, forbedret koordinering og selvregulering. At sikre et vellykket resultat, foretage visse din ergoterapeut er uddannet ikke lige i området af sensorisk integration, men også i terapeutiske børstning.

Ressourcer

Tjek de referencer, der er nævnt i denne artikel for at finde en ergoterapeut i dit område. Ellers kan du også begynde med en primær læge, selv om ikke alle læger er fortrolige med sensoriske integrationsspørgsmål, eller støtter denne form for terapi, selv om de er. På grund af manglen videnskabelige undersøgelser, er det stadig betragtes som en alternativ behandling af mange, som også kan påvirke forsikringsdækning. For børn er en udviklingsmæssig børnelæge meget mere tilbøjelige til at være vidende på dette område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com