Rampe krav til amerikanske Disabilities Act

06/22/2010 by admin

Rampe krav til amerikanske Disabilities Act

Amerikanere med handicap Act (ADA) af 1990 sikrer tilgængelighed for personer med handicap at offentlige steder. Kørestolsramper er en obligatorisk del af ADA i anlæg, hvor der ikke findes elevatorer eller kørestol elevatorer. Der er specifikke retningslinjer eller specs for bygning kørestolsramper, ifølge ADA.

Hældning og stigning

Den maksimale hældning af en rampe i nybyggeri skal være 1:12, og den maksimale stigning for enhver run er forpligtet til at være 30 inches.

Bredde

Minimum bredde af enhver kørestol rampen er angivet på 36 inches. Dette er den samme minimumbredde kræves for døråbninger.

Landinger

Niveau landinger er påkrævet på toppe og bunde af ramper. Landingen skal være mindst lige så bred som en rampe, der fører til det. Hvis landinger ændrer retning, er de mindstemål 60 x 60 inches.

Håndlister

For voksne fastsættes håndlister til 28 inches. I bygninger, hvor børn primære ombordværende, såsom skoler, er et andet sæt af gelændere påkrævet ved en højde, som passer til børn. Håndlister skal være fastgjort på begge sider af rampen.

Cross hældning og overflader

Cross hældningen af rampen overflader skal ikke være mere end 1:50 og skal opfylde kravet ADA til jorden og gulvet overflade. Dette krav, at alle gulvarealer skal være stabil, fast og skridhæmmende. Kørestolsramper, der er udendørs skal have skridsikker overflade. Udendørs ramper skal holdes fri for sne og is på alle tidspunkter.

Rampe kant beskyttelse

Ramper og landinger med drop offs er forpligtet til at have kantsten, vægge og gelændere til at beskytte personer fra at falde ned af rampen. Kantsten må være et minimum af to inches høj.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com