Over Counter feber Blister forebyggelse

08/27/2010 by admin

Feber blister, mere almindeligt kendt som forkølelsessår, er typisk små blærer, der inficerer områder af kinderne, munden og næsebor. Feber blister er symptomatisk for herpes simplex virus Type 1. HSV - Type 1 er en smitsom tilstand. Virussen forbliver normalt hvilende, men mange faktorer kan anstifte en umiddelbar udbrud.

Cremer

Det er meget vigtigt at behandle symptomer umiddelbart efter at få diagnosticeret. Det er meget nemt at håndtere den betingelse ved hjælp af over-the-counter cremer og medicin. Herpecil-L er et eksempel på forkølelsessår fløde. Denne aktuelle medicin beskytter området læbe og lindrer smerter som følge af feber blister. Cremer og salver nyttige til behandling af feber blister generelt har komponenter såsom Lysin og vitaminer for at fremme og fremskynde helingsprocessen, så se efter disse ingredienser, når de søger en over-the-counter cremen. Antibiotika salver som Polysporin og Neosporin eller bedøvende cremer såsom benzocain også bekæmpe bakterier og lindre smerter og derfor kan være nyttig til behandling af feber blister.

Andre lægemidler

Antivirale midler kan bruges til at behandle feber blister og HSV - Type 1 virus. Docosanol eller som er to eksempler. Disse salver reducere ubehag og kontrollere udbruddet af feber blister. Dens virkninger er svarende til en antiviral fløde. Salven anvendes på den berørte region på den oprindelige udbrud af udbruddet. Salven anvendes på læber og ansigt, men ikke på indersiden af næseborene, mund eller omkring øjet område.Ibuprofen (fx Motrin, Advil, Nuprin, Dolgesic) og Acetaminophen (fx, Tylenol, Feverall, Aceta) kan tages til behandling af smerter som følge af feber blister udbrud. Dosering afhænger af sværhedsgraden af den smerte, du oplever. Ibuprofen medicin bør indtages sammen med mad og vand.

Natural Retsmidler

For øjeblikkelig komfort og smertelindring, kan ice pack eller kolde presser anvendes på de berørte områder. Mælk komprimerer har også blevet foreslået som en effektiv pain relief behandling af HeathGuidance.org. Andre naturlige hjem retsmidler omfatter urter og kosttilskud såsom teposer, Vaselin, sage, tea-tree olie og oliven blade ekstrakter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com