Alternative behandlinger for Toenail svamp

08/20/2010 by admin

Toenail svampen er en almindelig sygdom og en vanskelig sygdom at komme af med. Selv om der er receptpligtige behandlinger for dette skæmmende betingelse, kan toenail svamp behandles ved hjælp af over-the-counter og naturmedicin. Behandlinger og deres succesrate varierer med hver enkelt. Nogle behandlinger tage flere måneder op til et år til at producere resultater. Brugen af daglige programmer er den foretrukne metode til bekæmpelse af toenail svamp med alternative behandlinger.

Over-the-Counter neglesvamp medicin

Miranel, Fungoid tinktur, Zetaclear, Fungisil og indfødte Rx er svampe behandlinger til rådighed i håndkøb.

Naturlige retsmidler for Toenail svamp

Tea tree olie, Vicks VapoRub og T-Fal shampoo kan bruges på toenail svamp. Anvende dagligt.

Low-Cost Toenail svamp retsmidler

Hydrogenperoxid kan anvendes direkte på neglen; lad lufttørre. Sættetid fødder i hvid eller æble cider eddike til 30 minutter på et minimum eller spray eddike direkte på tånegle og lad lufttørre.

Naturlægemidler

Brug en blanding af to dråber hver af oregano æteriske olie og olivenolie. Anvendelse på inficerede tånegle for maksimalt tre uger. Oregano æteriske olie bruges til sine antibakterielle og svampedræbende egenskaber.

Sådan holder Toenail svamp fra formning

Toenail svamp foretrækker fugtige miljøer. Tørre tæer grundigt efter bad, bære sandaler eller gå barfodet til luft ud fødder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com