Trøske symptomer hos mænd

04/09/2010 by admin

Trøske symptomer hos mænd

Trøske er svamp infektion, som er mere almindelig hos kvinder, men mænd kan få det. Mænd kan få penis eller trøske i munden. Begge infektioner kan sprede sig til andre mennesker. Symptomerne kan være smertefuldt og ubehageligt, men de kan behandles.

Candidiasis

Candida albicans er en yeastlike svamp, der lever på huden og i munden sammen med gode bakterier. Nogle gange, kan denne svamp overproducere og udhule denne naturlige bakterier, forårsager betændelse og infektion. Denne overproduktion af gær kaldes candidiasis, der sporer både mundtlig og penis trøske hos mænd. Candidiasis er ofte forårsaget af et overforbrug af kortikosteroider og antibiotika og fra fattige slankekure og chlorerede vand. Mennesker med autoimmune sygdomme og kræft er meget modtagelige for candidiasis og drosler.

Munden drosler

Mænd, der har munden drosler normalt har cremet hvide eller gule pletter på deres tunge og inde i deres mund. Denne gær infektion kan også forekomme på taget af munden. Munden drosler legioner er ikke altid smertefulde men kan bløder let, hvis nogen gnider dem. En mand med trøske kan også have sprukne læber på hjørnet af munden. Han kan også have problemer med at smage mad og drikkevarer og har en cottony fornemmelse i munden. Denne betingelse kan være svært at styre hvis ens immunsystem er svækket. Lægerne ordinere ofte svampedræbende tabletter eller sugetabletter for munden trøske.

Spredning af mund drosler

Munden trøske kan sprede sig til halsen og spiserøret. Dette kan være ekstremt farlig i mænd, fordi det kan hæmme deres evne til at sluge. Nogle gange, kan trøske føre til sår i spiserøret. Halsen eller spiserøret drosler er typisk behandlet med oral suspension. Intravenøs medicin kan dog være påkrævet.

Penis drosler

Mænd, der har penis drosler typisk har balanitis, en betændelse i glans eller penis hovedet. Almindelige symptomer er små røde pletter og decharge. Denne decharge kan har en stivelsesholdige lugt. Mænd der er omskåret kan få en rest oprustning, der ligner hytteost under deres forhuden. Penis trøske kan spredes gennem samleje. Det er normalt behandles med svampedræbende creme.

Forebyggelse af svampeinfektion

Både mund og penis trøske kan forebygges med en velafbalanceret kost, hvile og en regelmæssig motion regime. Mænd der er omskåret har brug at rengøre grundigt under forhuden. Brug kondomer kan forhindre drosler udbredelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com