Information om urter til at stoppe hyppig vandladning

03/19/2010 by admin

Hyppig vandladning er en betingelse, at plager mange midterste alderen og ældre voksne. Afhængigt af årsagen bag urin tilstand og sex i det enkelte menneske er der en række forskellige urter, der kan bruges til at støtte sunde vandladning. Nogen lider af hyppig vandladning bør også overveje at se et ernæringsmæssigt orienteret læge eller alternativ medicin practitioner. Alvorlige helbredsproblemer kan findes og sådanne symptomer bør ikke ignoreres.

Historie

Naturlægemidler for næsten enhver tilstand gå tilbage tusinder af år. Faktisk kan mange af de urter, der bruges til at hjælpe med at lindre problemerne med moderne mand spores tilbage til de tidligste civilisationer, hvor de blev brugt i udstrakt grad.

Årsager til hyppig vandladning

Hyppig vandladning for mænd ofte har sine rødder i prostata. For kvinder, kan hyppig vandladning være forårsaget af fødsel og virkningerne af alder, da det svækker musklerne er involveret forårsager hyppigere behov at eliminere på grund af manglende evne til at understøtte en sund blære størrelse.

Urter til mænd

Pygeum er en urt, der menes at hjælpe, men aktuelle forskning synes at fremgå, at saw palmetto bær har en betydelig indvirkning på de underliggende faktorer at indvirkning prostata sundhed. Kombination formler gør ofte brug af både og føre til positive resultater.

Urter til kvinder

Mange kvinder med fordel ginkgo at løse hyppige urin spørgsmål, mens andre kan ofte finde bistand fra kardemomme. Kardemomme bruges ikke så ofte i vest, da det er ansat af Ayurveda (indisk) praktikere.

Melbærris

En urt, der giver hjælp til både mænd og kvinder med vandladningsproblemer er uva ursi. Denne urt er oftest forbundet med at hjælpe kvinder men har potentiale til at være af værdi for mænd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com