Hvad er tegn & symptomer på Lupus i et lille barn?

06/29/2010 by admin

Hvad er tegn & symptomer på Lupus i et lille barn?

Lupus er en kronisk inflammatorisk sygdom. Det kan efterligne symptomer på andre sygdomme og lidelser, fordi det har en effekt på mange forskellige dele af kroppen, herunder flere organer. De mest almindelige symptomer omfatter træthed, anæmi, lungehindebetændelse og ødem, men ikke alle buksetrold vil opleve de samme symptomer eller alle af disse symptomer.

Træthed

Træthed er en af de mest almindelige symptomer på lupus i småbørn. Hvis dit barn er vågnet fra en aften af søvn eller en lur og er stadig træt eller træg, er hun sandsynligvis trætte. Træthed kan også være et symptom på mange forskellige lidelser, men det er den største klage af dem, der lider af lupus.

Leddene

Lupus er en inflammatorisk ledsygdom, så småbørn med lupus vil opleve hævede og smertefulde led. Dette kan blive bemærket, når et lille barn har problemer med at udføre normale opgaver eller synes at oplever smerte, når der udføres aktiviteter som løb, gåture, kaste en bold, bygning med blokke eller enhver anden bevægelse relateret til hænder, knæ og fødder. Forældre kan mærke, at der er hævelse omkring leddene, der synes at være årsag til toddler smerte.

Ødem

Ødem er hævelse af fødder, ben, hænder og ansigt. Det lille barn kan have smerter på grund af denne hævelse, især når de forsøger at gøre aktiviteter som at gå eller løbe. Hævelse er en fælles symptom med fælles problemer, men det kan være særlig akut med inflammatoriske ledsygdomme.

Anæmi

Anæmi kan være almindelig hos småbørn, der ikke får nok jern, men det er også et symptom på lupus i småbørn. Anæmi er defineret som en lav samlede mængde blod i kroppen, lavt antal røde blodlegemer i blodet, eller lavt niveau af hæmoglobin i blodet. Et lille barn kan se bleg på grund af anæmi, men det bruges ikke til diagnose. En af disse symptomer på anæmi hos et lille barn kan indikere at lupus er til stede, men anæmi kan kun blive diagnosticeret gennem blodprøver.

Lungehindebetændelse

Lungehindebetændelse er et symptom på lupus, som ikke kan ignoreres. Det er defineret som dybe, lavvandede vejrtrækning. Småbørn kan også klage over smerte i deres bryst. Dette sker normalt, når det lille barn har haft en masse aktivitet, som kan gøre det sværere at lægge mærke til, men kan også opstå på andre tidspunkter, når barnet har været inaktive eller hvile, og så bør tages hånd om umiddelbart af en læge. En forælder vil bemærke at det lille barn er at have en vanskelig tid vejrtrækning og synes at have svært ved at trække luft ind i hans lunger.

Lysfølsomhed

Lysfølsomhed er følsomhed over for lys eller solen. Et lille barn med lysfølsomhed kan skele mere, når uden for eller kan blive fanget afskærmning øjnene fra solen eller forsøger at holde sig ude af solen helt.

Udslæt

En udslæt vises på toddler's ansigt, specielt hans kinder og næse. Det kan også synes at have en sommerfugl form til det. Det vil sandsynligvis ikke være kløende eller smertefuldt at toddler. Dette udslæt er en fælles, men ikke alvorlige, symptom på lupus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com