Hvordan at slippe af faldet i søvn arme

06/03/2010 by admin

Hvis du oplever følelsesløshed eller en prikkende fornemmelse i dine arme, er det sandsynligt, at de er midlertidigt "faldet i søvn." Den medicinske terminologi for denne midlertidige tilstand er paræstesi, og det er typisk forårsaget af unaturligt nerve og blodåre kompression. Udvidet koereperioder, undladelse af at tage stretch pauser på kontoret, eller langvarig sæsoner af sengeleje kan alle komprimere nerver og forårsager dine arme til at falde i søvn. For at slippe af med den følelsesløs eller prikkende fornemmelse, er det bydende nødvendigt at gratis nerver fra overtryk og få dit blod cirkulerer gennem dine lemmer igen.

Instruktioner

• Træk bilen til siden af vejen, hvis du kører når dine arme falder i søvn; komme ud af bilen, hvis det er sikkert at gøre dette. Ændre din holdning, hvis du sidder ved et skrivebord eller liggende i sengen, for at lette presset på komprimeret nerver og blodårer. Stå op, hvis det overhovedet er muligt.

• Få dit blod cirkulerer med pacing frem og tilbage, eller tage en kort løbetur. Rotere dine arme, mens du gå eller jogge for at hjælpe blodet hurtigt til disse udvendige lemmer.

• Massage dine arme, når de begynder at snurre eller brænde intenst; Dette vil bidrage til at lette de ubehagelige fornemmelser, signalerer, at armene er begyndt at modtage blod de har brug for at "vågne op" og fungerer korrekt. Være tålmodig, armene vil være tilbage til normal i et par sekunder.

Tips & advarsler

  • At tage regelmæssige stretch pauser under kørslen eller på kontoret er en proaktiv middel til at holde dine arme falder i søvn. Undgå unødig ubehag ved at holde dit blod cirkulerer korrekt på alle tidspunkter.
  • Hvis dine arme falder i søvn mere end sædvanligt, gå se din læge. Du kan have en medicinsk tilstand som karpaltunnelsyndrom, som skal behandles af en professionel.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com