Slip & Fall beskyttelse

06/04/2010 by admin

Slip & Fall beskyttelse

Glide- og faldulykker tegner sig for en stor procentdel af skadestuebesøg hvert år i USA forebyggende foranstaltninger kan reducere forekomsten af disse typer af ulykker på arbejdspladsen og i hjemmet.

Statistik

Ifølge University of Florida, IFAS udvidelse, i 2007, var 21,600 dødsfald i USA resultatet af falls. "I dag EHS" magazine rapporter, der falder konto for størstedelen af skadestuen besøg vedrørende utilsigtet skade. Ifølge kontoret for overholdelse af sikkerhed og sundhed er arbejdspladsen falder den tredje førende årsag til on-the-job dødsulykker.

Forebyggelse

Ifølge den nationale landbrugs Safety Database, vil korrekt vedligeholdelse af walking områder hjælpe med at forhindre falls. Tilstrækkelig belysning er også af afgørende betydning, som en person kan nemt rejse over et objekt, der ellers ville være tydeligt synlig under korrekt belysning. Spild skal rengøres straks, da væsker kan være svært at se, før det er for sent. Objekter skal være holdt på deres rette plads, snarere end spredt hvor de kunne være udløst, og skridsikker fodtøj er også gavnligt. Disse foranstaltninger bør gennemføres på arbejdspladsen og i hjemmet.

Overvejelser

Sikkerhedsuddannelse på arbejdspladsen er tilgængelig via Occupational Safety and Health Administration (OSHA). OSHA uddannelsesinstitution kurser er tilgængelige på arbejdsstedet og ulykken forebyggelse for private erhvervsliv og stat og statslige medarbejdere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com