Bivirkninger af Anusol

03/22/2011 by admin

Anusol er en hæmorider behandling bruges til at reducere hævelse, kløe og ubehag i områderne omkring endetarmen. Stoffet er en aktuel medicin, der virker ved at stoppe aktiviteten af visse typer af celler der er ansvarlig for udviklingen af hæmorider i brugerne. Som med de fleste topiske cremer, er der visse bivirkninger, der er forbundet med at bruge stoffet.

Almindelige bivirkninger

Heldigvis er der ikke mange almindelige bivirkninger forbundet med brugen af Anusol stikpiller. Disse bivirkninger omfatter betændte hårsækkene, ændring af hudfarve og mild irritation og/eller tørhed af huden. Men disse bivirkninger er meget sjældne og påvirker kun et lille antal brugere.

Alvorlige bivirkninger

Der er også mulighed for alvorlige bivirkninger med Anusol brug. Nogle af disse bivirkninger omfatter nældefeber, trykken i brystet, åndedrætsbesvær, hævelse i munden eller ansigt, rektal smerter, infektion, brændende, kløe og blødning omkring endetarmen. Hvis du oplever nogen af de ovenstående bivirkninger, straks kontakte din læge.

Vigtige sikkerhedsinformationer

Hvis du ikke kan se forbedring i dine symptomer inden for syv dage, bedes du kontakte din læge og justere skik indtil ønskede resultater opnås. Hold stikpiller væk fra dine øjne på alle tidspunkter. Hvis medicin fra stikpille får i dine øjne, skylle dem med vand straks. Konsultere en læge før du bruger nogen form for afføringsmidler eller afføring blødgørere mens du bruger Anusol.

Brug

Altid tage Anusol sammen med din læge ordrer. Undgå at berøre stikpille for længe, da det er beregnet til at smelte når det udsættes for krop temperaturer. Sørg for at vaske dine hænder før og efter at have brugt Anusol til at undgå bakterielle infektioner. Hvis stikpille føles alt for blød før indsættelse, sætte det i køleskabet i 15 minutter til at hærde.

Advarsel

Kontakt en læge straks, hvis du oplever nogen negative bivirkninger som følge af brug af Anusol.

Konsultere din læge og sørg for, at du forstår de fordele og ulemper ved lægemidlet før starten anvendelsen.

Anusol er ment som en anal stikpille kun og bør ikke tages gennem andre kropslige blænder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com