Arizona krav for Health Care Provider fakturering

04/18/2012 by admin

Arizona krav for Health Care Provider fakturering

Arizona krav er for sundhedspleje udbyder fakturering, reguleret af statslige og føderale love, designet til at beskytte fortroligheden af patientens medicinske journaler og give procedurer for forsikringsselskaber og sundhedssektoren i indsendelse krav og behandling af betalinger. Arizona har også love i kraft der styrer pådømmelse af virksomheder, der undlader at betale lovligt indsendte krav.

Co-betalinger og selvrisikoen

En egenbetaling er procentdelen eller faste finansielle tal din sygeforsikringsselskab kræver du at betale pr. læge besøg, prescription drug køb eller andre medicinske service. I Arizona, din sundhedspleje udbyder kan anmode om denne egenbetaling før tjenester er udvidet eller umiddelbart efter dit besøg. Denne egenbetaling er derefter fratrukket regningen, der sendes til din sygeforsikringsselskab af din sundhedspleje udbyder.

HIPAA Privacy regler

Behandlere er forpligtet til at overholde alle standarder fastsat af Health Insurance mobilitet og Accountability Act for medicinsk fakturering. Det betyder, at patientens fortrolighed og lægejournaler kun ses af personale på grundlag af "lægeligt relevante".

Sygeforsikringsselskaber i Arizona kan kun se patientens medicinske journaler for at gøre dækningen bestemmelser. Behandlere er forpligtet under HIPAA at holde patienten diagrammer, lægejournaler og behandling fremskridt fortrolige, medmindre patienten giver samtykke ellers.

Nationale udbyder identifikationsnumre

Behandlere, at anmelde fordringer til sygeforsikringsselskaber er forpligtet til at have et nationalt patient id-nummer. Dette nummer fastholder privatlivets fred for patienten registrerer når indsendes elektronisk og bærer en sundhedspleje udbyder identifikationsoplysninger til forsikringsselskabet.

Læger og andre behandlere i Arizona er ikke forpligtet til at have en NPI antallet; dog anmelde ikke behandlere, der ikke har en fordringer til Medicare eller andre forsikringsselskaber.

Rettidig løn love

Arizona rettidig løn love kræver, at sygeforsikringsselskaber skal refundere behandlere for tjenesteydelser udvides til klienter i en rimelig mængde tid. Sundhedspersonale er i stand til at indgive en klage med den Arizona Department af forsikring mod forsikringsselskaber, der ikke udbetale erstatningskrav hurtigt eller ligefrem nægte at. Under loven har forsikringsselskaberne 30 dage til at betale krav til behandlere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com