Urter til hjælp til afvænning

05/12/2012 by admin

En afvænning kan udføres for at hjælpe med en lang række lidelser. Den mest almindelige årsag til detox er at hjælpe kroppen bliver sundere og til at tabe. Andre årsager omfatter en afvænning fra alkohol og narkotika. Det er almindeligt at indtage mange skadelige stoffer som nikotin, koffein, fedtholdige fødevarer, mættet fedt og meget mere. Ud over kommercielle produkter for detoxing er der naturlige urter til at hjælpe med at afvænning din krop.

Marietidsel

Marietidsel er kendt for at være en urt, der kan hjælpe med at afvænning din krop ved at rense ud af leveren. Det virker ved at hjælpe med at beskytte leveren celler mod frie radikaler, samt øge glutathion produktion. Marietidsel kan også hjælpe med afvænning kroppen ved at blokere toksiner fra at komme til leveren til at begynde med. Marietidsel kan dyrkes i en have eller fundet voksende vilde i mange områder. Dog gør marietidsel com i kapsler form. Mange mennesker har brugt marietidsel som et supplement til en afvænning fra alkohol.

Red Clover

Rødkløver er en urt, der er rige på flavonoider og isoflavonoider. Når det bruges i konjunkturforhold med en detox program, har det evnen til at støtte i udrensning af lever og blod. Rødkløver hjælper ved at fjerne toksiner, at leveren og blodbanen har kunnet fjerne på egen hånd. Rødkløver kan findes i mange helsekostforretninger eller online og er bedst, hvis drukket som te. Et eller 2 tsps. af tørrede rødkløver kan være dyppet i 8 ozs. kogende vand for at lave te.

Hørfrø

En meget populær detox urt er kendt som hørfrø, og kan findes i helsekost butikker, online og endda i mange dagligvarebutikker. Hør frø hjælp body afvænning ved at øge afføring. Som en detox urt, vil hørfrø fremskynde fjernelse blidt men effektivt, så der er ikke behov for barske afføringsmidler. Ikke alene er hørfrø godt for dem, der forsøger at afvænning, det kan hjælpe nogen, der lider af træg fordøjelse og forstoppelse. Hørfrø kan drysses på havregryn, korn og andre fødevarer eller rørte i en flydende drik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com