Kiropraktisk behandling af karpaltunnelsyndrom

12/08/2011 by admin

Kiropraktisk behandling af karpaltunnelsyndrom

Carpal Tunnel syndrom er en tilstand præget af en snurren eller følelsesløshed fornemmelse i området af håndled og hånd. Det er fundet i folk, der udfører gentagne daglige opgaver med fingre eller hænder, såsom computeroperatører, kasserere eller samlebåndsarbejde arbejdstagerne. Problemet er udløst langs den mediane nerve, som løber fra fingerspidserne, op i armen, gennem den skulder og nakke, og hele vejen til rygmarven. Fordi rygmarven og øvre ryg område har denne forbindelse til området hånd og håndled, kan en kiropraktor være i stand til at lindre symptomerne på karpaltunnelsyndrom.

Bekvemmelighed

Vellykket kiropraktik procedurer kan eliminere behovet for at tage kirurgi eller medicinsk stof rute. I sidste ende, kunne dette spare patient tid, penge og yderligere smerter.

Knogle justering

Gennem knogler på bagsiden af den nederste del af nakken, er medianen nerve, der er ansvarlig for at forårsage karpaltunnelsyndrom forbundet til rygmarven. Hvis nogen af disse særlige knogler ændre holdning eller mister normal bevægelighed, kan karpaltunnel symptomer mærkes hele vejen ned til håndled og fingre. En kiropraktor kan analysere hals-området og foretage mindre justeringer af knoglerne til at mindske uønsket pres på eller beskadige medianen nerve. Da nerven bevæger sig langs arm og skuldre, kan en kiropraktor anerkende behovet for at justere disse områder.

Behandlingsformer

En kiropraktor kan bruge terapi teknikker som is, ultralyd, elektrisk stimulation eller lavt laserterapi til behandling af karpaltunnelsyndrom. Disse teknikker virker ved at reducere betændelse omkring nerven område. Kold laserterapi er en procedure, der er blevet godkendt af FDA som en ordentlig behandling for karpaltunnelsyndrom.

Kosttilskud

En kiropraktor kan foreslå at tage nogle kosttilskud, såsom kolloid mineraler, at støtte til at lindre virkningerne af karpaltunnelsyndrom. Nogle kiropraktorer tror på vigtigheden af at absorbere mineraler i kroppen for at gøre for næringsstoffer, som kroppen mangler for at bevare et godt helbred. Kolloid mineraler er meget absorberende og er taget i en flydende form.

Håndled trækkraft

En kiropraktor nogle gange bruger en high-tech-enhed, der skaber trækkraft i orden hjælpe helbrede karpaltunnelsyndrom. Patientens arm er knyttet til en maskine, der trækker med jævne mellemrum til at hjælpe med at lindre pres på håndleddet.

Andre forslag

En kiropraktor kan også foreslå og forklare nødvendigheden af nogle andre måder at beskæftige sig med karpaltunnelsyndrom. Der er en serie af hånd og håndled øvelser (såsom katte Paw øvelser), en kiropraktor kan lære patienten at udføre dagligt for at holde hånd muskler strakt og styrket. En kiropraktor kan også rådgive brug af arm benskinner at tillade den mediane nerve og håndled område til at helbrede ikke bøje eller at skabe unødig stress på området.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com